Stoppen-met-roken programma volledig gedekt door zorgverzekering!

Partnerbijdrage
De accijns op tabak is per 1 april flink verhoogd. Een pakje sigaretten kost nu gemiddeld 11,10 euro, een verhoging van ruim 2 euro.
De accijns op tabak is per 1 april flink verhoogd. Een pakje sigaretten kost nu gemiddeld 11,10 euro, een verhoging van ruim 2 euro. (Foto: Pexels)

ASSENDELFT - Een gezond leven is niet te combineren met sigaretten. Stoppen met roken brengt talloze voordelen met zich mee, maar hoe pak je dat aan? Onder begeleiding stoppen blijkt effectiever dan op eigen houtje. In Assendelft biedt Ervaren leefstijlcoach Hellen van de Walle biedt in haar praktijk in Assendelft het programma ‘Rookvrij en Fitter’ aan. Goed om te weten: dit traject wordt volledig vergoed door de zorgverzekering, zonder verwijzing.

Voordelen als toegenomen energie, verbeterde gezondheid, vrijheid en zelfvertrouwen

Hellen van de Walle is een gecertificeerde leefstijl- en stoppen-met-rokencoach. Ze is geaccrediteerd bij BLCN als leefstijlcoach, bij NOBCO als coach en aangesloten bij KABIZ, het kwaliteitsregister voor zorgprofessionals. In haar praktijk begeleidt Hellen klanten met veelvoorkomende klachten zoals stress, piekeren, vage lichamelijke ongemakken en werkdruk. Daarnaast ondersteunt ze mensen die willen stoppen met roken middels het traject Rookvrij en fitter. Dit wordt zowel in groepsverband als individueel aangeboden en begint altijd met een intakegesprek.

Leermomenten

Ze erkent dat gedachten vaak een belangrijke rol spelen in deze problematiek, waardoor sommigen moeite hebben om te beginnen met stoppen met roken of gewoontes te veranderen. Verandering van gewoontes gaat gepaard met vallen en weer opstaan; dit proces dient als leerervaring waarbij valmomenten tevens kunnen dienen als leermomenten. Hellen begrijpt de angst en terughoudendheid die samengaan met dit proces maar benadrukt ook de voordelen zoals toegenomen energie, verbeterde gezondheid, vrijheid en zelfvertrouwen!

Meer informatie

Benieuwd naar Hellen van de Walle’s programma? Bezoek www.hellenvandewalle.nl of neem direct contact op via info@hellenvandewalle.nl of bel naar 06-23776071.