Ontdek de Kunst van een Stralende Glimlach bij Saense TandMeesters!

Partnerbijdrage
Van flexibele protheses tot klikgebitten, de Saense TandMeesters zorgen ervoor dat je weer stralend kunt glimlachen.
Van flexibele protheses tot klikgebitten, de Saense TandMeesters zorgen ervoor dat je weer stralend kunt glimlachen. (Foto: aangeleverd)

ZAANDAM - Het afgelopen jaar bij Saense TandMeesters was een periode van voortdurende glimlachen en innovatie. “Sinds onze start in augustus 2020 aan de Zuiddijk 3 in Zaandam hebben we met toewijding bijgedragen aan ontelbare vreugdevolle momenten. Nu we in maart zijn aanbeland, kijken we met trots terug op ons pad van groei en vernieuwing.”

Bij Saense TandMeesters draait alles om het perfectioneren van uw glimlach. “Wij staan bekend om onze hartelijke ontvangst en vastberadenheid om elke glimlach te verfraaien. Bovendien hebben we ontdekt dat we in veel gevallen niet langer de eerste alginaat afdruk nodig hebben, wat het proces voor onze patiënten nog comfortabeler maakt. Voor meer informatie over deze ontwikkelingen nodigen we u uit om contact met ons op te nemen.  Onze deskundige tandprothetici zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van kunstgebitten, frames en (flex)plaatjes, en ze staan klaar om u te assisteren bij al uw tandprothetische behoeften.”

Afspraak maken

“U vindt onze praktijk nog steeds aan de Zuiddijk 3, 1501 CA Zaandam. Neem gerust contact met ons op via telefoon op 075 - 635 39 94 of via e-mail op info@desaensetandmeesters.nl. Bovendien nodigen we u uit om onze website, www.desaensetandmeesters.nl, te bezoeken voor meer informatie over onze diensten en om eenvoudig een afspraak te maken. 

Bij Saense TandMeesters staat uw mondgezondheid voorop en we kijken ernaar uit u te verwelkomen in onze gastvrije praktijk. Met een glimlach, Het Team van Saense TandMeesters.

Lees nu de laatste editie van de digitale krant

Agenda