Ontdek Oud-Zaandijk met Zaanstore

Nieuws
Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

ZAANSTREEK - De Zaanstore kondigt met enthousiasme een nieuwe actie aan om meer mensen kennis te laten maken met de prachtige omgeving van Oud-Zaandijk. Van 29 april tot en met 19 mei biedt de Zaanstore bij aankoop van een routekaart met de Zaandijk wandeling van € 2,95 een gratis Zaans waterfles aan. Wel zolang de voorraad strekt en alleen geldig bij bezoek aan de Zaanstore, Stadhuisplein 96, en niet online. 

Gratis Zaans waterfles bij aankoop Oud-Zaandijk wandeling

Bovendien maken tien gelukkige klanten na aankoop van de Zaandijk wandeling kans op een exclusieve fotowandeling (Instawalk) met fotografe Marjolein Lensink. De wandeling gaat door Zaandijk en is op 1 juni.

Marjolein Lensink, een ware Zaanse in hart en nieren, is geboren en getogen in Zaandam en voelt zich diep verbonden met de Zaanstreek. Samen met haar man en honden woont en werkt ze aan de Zaan. Als gepassioneerde fotografe organiseert ze regelmatig fotowandelingen en legt ze graag de bijzondere momenten van het alledaagse leven vast.

Herinneringen vastleggen

Deze actie biedt niet alleen een unieke ervaring voor wandelaars, maar ook voor (hobby)fotografen. Met de mogelijkheid om Zaandijk door je lens te bekijken en de unieke momenten vast te leggen, creëer je tastbare herinneringen aan een bijzondere dag in de Zaanstreek. Hiervoor heb geen dure camera nodig. Het uitstekend met je smartphone. Ook als je liever geen foto’s maakt is deze wandeling de kans om meer feitjes te horen over Oud-Zaandijk.

Verborgen pareltjes

“Dit is een geweldige kans voor iedereen die geïnteresseerd is in het ontdekken van de schoonheid van Zaandijk en het vastleggen van unieke momenten,” zegt Danielle Becker van de Zaanstore. “We zijn verheugd om deze actie aan te bieden en kijken uit naar de Instawalk met Marjolein Lensink, een ervaren gids en fotograaf die ons zal leiden langs de verborgen pareltjes van Zaandijk.”

Meer informatie

Voor meer informatie over de actie, bezoek www.zaanstore.nl.

Gratis Zaanse waterfels bij aankoop wandelkaart Oud- Zaandijk.