Oudorp Ontmoet & Doet

Nieuws
Spelletjes spelen tijdens Oudorp Ontmoet & Doet.
Spelletjes spelen tijdens Oudorp Ontmoet & Doet. (Foto: aangeleverd)

OUDORP - Oudorp Ontmoet & Doet zorgt iedere woensdagochtend voor een kopje koffie met wat lekkers én een goed gesprek in de bibliotheek in Oudorp. Daarnaast wordt er elke tweede woensdag van de maand nog een extra activiteit georganiseerd. De eerstvolgende activiteiten zijn een spelletjesochtend, een biebquiz en een schilderworkshop. 

De spelletjesochtend is woensdag 8 mei. Er worden allerlei spelletjes gespeeld, van Rummikub tot Triominos. Deelname is gratis, maar aanmelden noodzakelijk. Er wordt woensdag 12 juni een biebquiz gehouden. Afhankelijk van het aantal deelnemers is dit in teams of individueel. De winnaar ontvangt een leuke prijs. Astrid van der Linde geeft woensdag 10 juli de creatieve workshop schilderen op canvas. Zowel beginners als gevorderden zijn welkom om mee te doen. Voor de materialen wordt gezorgd. 

Aanmelden 

Aanmelden voor de extra activiteiten kan op www.bknw.nl. Allemaal vinden ze plaats tussen 10.30 en 11.30 uur. De activiteiten zijn gratis toegankelijk in de bibliotheek aan Oudorperplein 23 in Alkmaar.