Nieuw Leven speelt extra voorstelling van musical Big Fish

Cultuur
Musicalvereniging Nieuw Leven speelde vorig jaar de voorstelling '9 to 5'.
Musicalvereniging Nieuw Leven speelde vorig jaar de voorstelling '9 to 5'. (Foto: Nieuw Leven)

SCHERMERHORN – De voorbereidingen om de Grote Kerk in Schermerhorn om te toveren naar een theaterzaal zijn begonnen. Vanwege grote vraag naar kaarten speelt musicalvereniging Nieuw Leven donderdag 28 maart een extra voorstelling van de musical ‘Big Fish’.

Nieuw Leven neemt het publiek met de musical ‘Big Fish’ mee op een reis vol fantasie, avontuur en liefde. De enthousiaste groep uit Schermerhorn, met spelers uit de hele regio Alkmaar, kijkt ernaar uit om voor publiek te gaan spelen. Gebaseerd op een gelijknamige roman en de bekroonde film van Tim Burton, vertelt de musical het verhaal van Edward Bloom, een man die fantastische verhalen vertelt. Wanneer zijn zoon Will probeert de waarheid achter deze verhalen te ontdekken, ontdekt hij dat er meer is dan alleen de verhalen zelf.

80 jaar

De belangstelling voor kaarten is groot bleek de afgelopen weken. “We zijn blij met het enthousiasme voor ‘Big Fish’”, vertelt Wanda Borsjes, voorzitter van musicalvereniging Nieuw Leven. “De toevoeging van deze extra voorstelling aan de speellijst maakt dat nog meer mensen de kans krijgen de voorstelling te kunnen zien. Bovendien zijn we trots om ons 80-jarig jubileum te vieren met in totaal vijf voorstellingen.”

Kaarten voor de extra voorstelling van ‘Big Fish’ donderdag 28 maart zijn verkrijgbaar via www.musical-nieuwleven.nl.