De leukste kerstmarkten van Noord-Holland en Alphen in 2023

Uitgaan
De kerstmarkt in Haarlem.
De kerstmarkt in Haarlem. (Foto: Rodi Haarlem)

REGIO - Het kerstmarkten-seizoen is losgebarsten! Waar vind je de gezelligste en leukste kerstmarkten van Noord-Holland en in de regio Alphen aan den Rijn? We geven je het ultieme overzicht!

It’s the most wonderful time of the year... Althans, volgens een aanzienlijk deel van de Nederlanders, dat de gezelligheid die de feestdagen met zich meebrengen als een van de hoogtepunten van het jaar ziet. Wil jij dit jaar een kerstmarkt in Noord-Holland bezoeken? Dan heb je genoeg te kiezen!

Leukste kerstmarkten 2023 NH

Om je een eindje op weg te helpen, selecteerden wij onze favoriete kerstmarkten in NH, oftewel Noord-Hollandse kerstmarkten.

  • Kerstmarkt Haarlem (8 t/m 10 december)
  • Kerstmarkt Julianadorp (9 december)
  • Kerstdorp Uitgeest (9 & 10 december)
  • Kerstmarkten Alphen aan den Rijn regio (november & december)
  • Kerstival Hoorn (17 december)
  • Kerstmarkt Alkmaar (23 december t/m 3 januari)

Kerstmarkt Haarlem 2023

De Haarlemse kerstmarkt is de grootste uit de regio. Van heinde en ver komen mensen naar de kerstmarkt Haarlem 2023, die dit jaar tussen 8 en 10 december plaatsvindt. Qua entertainment is er overigens óók genoeg te doen. Zo wordt opgetreden in de Gravenzaal van het stadhuis en in de Sint Bavokerk. Voor een winterse sfeer en beleving moet je bij de kerstmarkt Haarlem 2023 zijn!

Kijk in dit artikel voor onder meer openingstijden kerstmarkt Haarlem 2023 en kerstmarkt Haarlem parkeren:


Kerstmarkt Julianadorp 2023

Ook de kerstmarkt Julianadorp, op het Loopuytpark en in de Riepel, is een aanrader! Van 14.00 tot 20.00 uur waan je je helemaal in winterse sferen en snuffel je lekker rond. Wat voor gezelligs neem jij mee naar huis?

Alle info over kerstmarkt Julianadorp vind je hier:


Kerstdorp 2023 Uitgeest

Vorig jaar was Kerstdorp Uitgeest al een groot succes, daarom dit jaar gewoon weer opnieuw! Van de leukste optredens tot genoeg te doen voor kids (waaronder een treintje), mis het niet!

Kerstmarkten Alphen aan den Rijn 2023

Ben je fan van kerstfairs, wintermarkten of kerstmarkten? Dan kun je ook in de regio Alphen je geluk op. Wat dacht je van de kerstmarkt Leiden 2023, kerstmarkt Gouda, de Midwinter Fair in Archeon of de kerstshow in Tuincentrum De Bosrand?

In dit artikel vind je alle informatie over kerstmarkten in Leiden, Gouda en rest van regio Alphen!

Kerstival Hoorn 2023

Zondag 17 december kun je in Hoorn een kerstspektakel beleven. Dwaal door sfeervolle winkelstraten, bewonder prachtig versierde etalages en dompel je onder in het magische ‘Kerstival’. Meer info hieronder!

Kerstmarkt Alkmaar Kersthuis 2023

Een kerstbeleving voor alle leeftijden vind je vanaf eind december in de Grote Kerk in Alkmaar, in de vorm van het Kersthuis. Van lekker neuzen op zoek naar cadeaus op de kerstmarkt tot een curlingbaan en dansen in de Silent Disco: het Kersthuis Alkmaar biedt voor ieder wat wils!