Zomerse terrasconcerten bij het Muziekgebouw

Algemeen
Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

AMSTERDAM-NOORD - De succesvolle serie terrasconcerten bij Muziekgebouw aan ‘t IJ aan de Piet Heinkade krijgt een vervolg. Iedere vrijdag- en zaterdagavond zijn er deze zomer weer prachtige concerten op het grote terras aan het water van Muziekgebouw aan ‘t IJ. Vanaf vrijdag 8 juli presenteert het Muziekgebouw intieme concerten op hoog niveau, in samenwerking met een groot aantal partners en 4’33 grand café. Prachtig klassiek, fabelachtige popsongs en avontuurlijke jazz met borrel of diner, terwijl de zon langzaam onder gaat. Zowel voor als na de concerten draait een DJ.

Het aanbod in de maand juli van de terrasconcerten:

vr 8 juli / 20.00 uur Chieko Donker Duyvis Ensemble Klassiek, jazz en Braziliaanse grooves door jong en bruisend ensemble

za 9 juli / 20.00 uur House of Maqam Mystieke Arabische muziek door Hakan Uyrum + Salah Eddine Mesbah

vr 15 juli / 20.00 uur Suzan Veneman Sextet Rijzende ster van de nieuwe Nederlandse jazzgeneratie

za 16 juli / 20.00 uur Slagwerk Den Haag Communiceren met slagwerk in werk van Steve Reich en Louis Andriessen

vr 22 juli / 20.00 uur Reinier Baas + Ben van Gelder Avontuurlijke sax en gitaar

za 23 juli / 20.00 uur Piano Duo Scholtes & Janssens Meditatief minimalisme met Canto Ostinato voor twee piano’s van Simeon ten Holt

vr 29 juli / 20.00 uur Pitou Fabelachtige songs van internationaal geroemde zangeres

za 30 juli / 20.00 uur Tino van der Sman Nederlandse flamencogitarist brengt eerbetoon aan Sevilla

Praktische informatie

Reserveren voor een concert met borrel óf een concert met diner kan. Bij een dinerreservering betaal je vooraf, zodat een plek is gegarandeerd. Bij een borrelreservering reken je ter plekke af.

Slecht weer? 

Bij slecht weer wordt het optreden naar binnen verplaatst. Reserveringen voor dinerplekken blijven geldig, maar in verband met de beperkte capaciteit binnen vervallen dan automatisch wel de reserveringen voor een borrelplek. Mochten er nog dinerplekken beschikbaar zijn, dan kan er worden omgeboekt naar een dinerplek.

Voor meer informatie en het programma kijk op de website van het Muziekgebouw.