Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Alle Noorderlingen welkom op de Open Bedrijvendag

Algemeen

NOORD - De tweede editie van de Open Bedrijvendag Amsterdam-Noord zal op vrijdag 7 oktober plaatshebben. Na het succes van vorig jaar openen dit jaar meer dan zestig Bedrijven in Amsterdam-Noord hun deuren voor iedereen die geïnteresseerd is in wat er achter die deuren gebeurt, kennis wil maken, een stage of werk zoekt of gewoon nieuwsgierig is. 

De dag is bedoeld voor buurtbewoners, studenten, nieuwkomers, werkzoekenden, carrièreswitchers, bestuurders, ondernemers en bewoners uit alle delen van de stad en daarbuiten. De Open Bedrijvendag is een initiatief van Noordse ondernemers en VEBAN, de Vereniging van Bedrijven in Amsterdam-Noord, in samenwerking met de gemeente Amsterdam. 

Werk is van onschatbare waarde. Niet alleen economisch, omdat mensen een inkomen nodig hebben. ‘Ook in sociaal opzicht is werk onmisbaar,’ zegt Rob Post, voorzitter van VEBAN. ‘We willen met deze dag laten zien dat de bedrijven belangrijk zijn voor Amsterdam en dat de Amsterdammers belangrijk zijn voor de bedrijven,’ aldus Post. 

Maarten Pekelharing, mede-initiatiefnemer en CEO van Winclove Probiotics pleit ervoor dat het bedrijfsleven niet alleen gericht is op geld verdienen, maar ook oog heeft voor de mensen en de omgeving. ‘Alleen dan kan je duurzaam succesvol ondernemen,’ zegt hij. ‘Amsterdam-Noord is waar wij als een ouderwets modern Amsterdams familiebedrijf al 35 jaar zijn gevestigd. Het stadsdeel is daarmee een belangrijke stakeholder. In ons internationale ondernemerschap willen we namelijk óók de belangen blijven dienen van Noorderlingen en Amsterdam-Noord.’

De ondernemers willen laten zien wat dit stadsdeel te bieden heeft aan bedrijvigheid en ze willen verbinding leggen met de Noordse samenleving. Bij deze dag zijn daarom veel maatschappelijke organisaties betrokken, zoals Doras en Stichting Dock. Daarnaast zijn scholen en opleiders zoals ROC TOP betrokken en het Werkgevers Servicepunt. Stadsdeel Noord is partner van de Open Bedrijvendag. Iedereen is welkom om de deelnemende bedrijven te bezoeken op vrijdag 7 oktober 2022. 

Bezoekers kunnen op www.openbedrijvendagamsterdamnoord.nl zien welke bedrijven meedoen en welk programma ze aanbieden. De ondernemers hopen veel Amsterdammers en Noorderlingen te mogen ontvangen. Volgende week verschijnt in deze krant een uitneembare plattegrond met alle deelnemende bedrijven.

Vond je dit interessant?

Word wekelijks binnen 5 minuten bijgepraat
over het laatste nieuws uit Amsterdam-Noord

Wij verwerken jouw gegevens zoals omschreven in onze privacyverklaring

Afbeelding
Overval op woning van bejaarde vrouw 112-nieuws 19 uur geleden
Afbeelding
Black Friday en overvolle containers Algemeen 25 nov, 10:19
Afbeelding
Wandkleed over Molenwijk onthuld Algemeen 25 nov, 09:23
Afbeelding
Jongerenambassadeurs vertegenwoordigen jongeren in Noord Algemeen 24 nov, 16:11
Afbeelding
WK: zó stimuleerde Qatar de nationale voetbalgekte Oranje 24 nov, 15:00
Afbeelding
WK 2022: de best betaalde voetballers Oranje 24 nov, 13:30
Afbeelding
Voetbaloverzicht Algemeen 24 nov, 10:55
Afbeelding
Henk Veen jubileert - de honderd beste Spo(r)tprenten in een bundel Algemeen 24 nov, 08:10
Afbeelding
Column Stadsdeelbestuur over Kandelaberen Algemeen 23 nov, 15:46
Afbeelding
Spo(r)tprent Henk Veen Noord Amsterdams Nieuwsblad week 47 - 2022 Algemeen 23 nov, 14:45
Afbeelding
Studenten buigen zich over Buikslotermeerpark Algemeen 23 nov, 12:35
Afbeelding
Opening bibliotheek Damstede Lyceum Algemeen 23 nov, 12:22
Afbeelding
Concertserie Holynote pakt door Algemeen 23 nov, 11:56
Digitale krant

    Agenda

Het laatste nieuws uit Amsterdam-Noord

Op Rodi Amsterdam-Noord volg je het laatste nieuws uit Amsterdam-Noord. Rodi Amsterdam-Noord informeert via nieuws, interviews en tips over ontwikkelingen en activiteiten in de buurt en regio.

Nieuws Amsterdam-Noord

Via onze nieuwsbrief mis je nu geen enkel nieuwtje uit jouw regio. Elke week krijg je het laatste nieuws uit Amsterdam-Noord in je mailbox.

Blijf net zoals 10.000 andere Nederlanders up-to-date Schrijf je in voor onze nieuwsbrief