Concertserie Holynote pakt door

Algemeen
Afbeelding
(Foto: )

NOORD - Holynote concerten organiseert jaarlijks een reeks avontuurlijke concerten in Amsterdam (landelijk) Noord. Zondag 27 november vanaf 15.00 uur in Kerk van Ransdorp krijgt de Concertserie het vervolg. Holynote 2022 presenteert dan AUGENAPFEL & BIBIKOV. Het duo LUC EX (bas) en FERRY HEIJNE (trompet/zang/gitaar) treden op. Kaarten: 15€ (via holynote.nl en de ticketlink)

Bassist, componist en geluidskunstenaar Luc Ex is in 2022 Artist-in-residence. Zijn motto? ‘Een wereld scheppen waar de verbeelding de boventoon voert. Die je op een andere manier laat luisteren en/of kijken. Waar de kunst voor bedoeld is.’ 

Voor het laatste concert van seizoen 2022 is het op 27 november is de beurt aan hemzelf en Ferry Heijne. Zij zullen samen optreden in de Kerk van Ransdorp, onder de naam Augenapfel & Bibikov. Het adres is Dorpsweg Ransdorp 55, 1028 BL Amsterdam.

Zanger/trompettist/gitarist Ferry Heijne en bassist Luc Ex zijn twee onafhankelijke muzikanten die een volstrekt eigen stem hebben ontwikkeld in onder andere de beste twee bands van Nederland: de Kift en The Ex. Ze spelen verschillende liedjes, van Luc Ex en van de Kift en vertellen tegelijk over de wonderlijke avonturen van de heren Augenapfel en Bibikov.

Kijk op Holynote.nl voor meer informatie.

Afbeelding