Martijn de Wit Vloeren, voor al uw maatwerk.
Martijn de Wit Vloeren, voor al uw maatwerk. (Foto: Martijn de Wit Vloeren )

Voor maatwerk en advies ga je naar Martijn de Wit Vloeren

Partnerbijdrage Partnerbijdrage dossier

REGIO - Voor elke woning bestaat een perfecte vloer met vloerverwarming. Win advies in bij Martijn de Wit Vloeren, de specialist als het gaat om vloerverwarming, houten vloeren en het leggen van vloeren. Met showrooms in Amsterdam (Oostzaan) en Schagen, bedient de succesvolle speler op de vloerenmarkt iedereen die van zijn huis een thuis wil maken.

We adviseren klanten van begin tot eind met het kiezen van een houten vloer en vloerverwarming

De  showroom in Oostzaan is gelegen in het modieuze Living en Outgebouw van architect Piet Boon. Met houten vloerpanelen aan de wanden en prachtige grote samples van tapijt, pvc en gietvloeren op de grond, krijg je direct een goed inzicht wat het product uitstraalt. Presentatie is key in dit geval, want een vloer is een van de belangrijkste aankopen voor in je huis. Advies krijg ik van Adam Baig, manager van zowel de showroom in Oostzaan als in Schagen.

Advies op maat

“Het mooie aan dit vak is dat wij mensen oprecht en eerlijk advies geven over vloerverwarming, verschillende vloeren en het leggen ervan. We kijken naar het gehele plaatje en niet alleen naar onze producten. We laten de klant veel over hun levenssituatie vertellen zodat we kunnen inschatten wat voor vloer geschikt is voor hun woning en hun levensstijl. Daarnaast is het belangrijk om te weten hoe intensief de vloer wordt gebruikt, wat de klant verwacht van een vloer en vloerverwarming en in hoeverre het onderhoudsvriendelijk is. Wij bieden vloeren aan in elk prijssegment met elk zijn eigen kwaliteiten. Aan ons de taak om te zorgen dat de klanten de juiste vloeren kopen waar ze jaren plezier van hebben.”

Vloerverwarming

Niets is lekkerder dan een warme vloer in huis. Bij Martijn de Wit Vloeren wordt op maat advies gegeven over welke vloerverwarming het best past bij welke vloer dan ook. Zelfs bij een houten vloer. “Veel mensen denken dat een houten vloer in de loop der jaren wordt beschadigd als er vloerverwarming onder ligt, maar niets is minder waar. Dankzij een specifiek ontwikkelde legtechniek en voortschrijdende inzichten over parket, vloerverwarming en verlijming is vloerverwarming onder een houten vloer ondertussen de normaalste zaak van de wereld. Wij vertellen onze expertise aan de klant zodat deze uiteindelijk zelf bepaalt wat het fijnst is in hun woning.” 

Garantie

Met goed advies op zak is het niet moeilijk om de perfecte vloerverwarming en vloer te kiezen. Als de koop gedaan is, neemt Martijn de Wit Vloeren ook dan weer alles uit handen. “We hebben een speciale legtechniek ontwikkeld waardoor de vloerverwarming geen schade brengt aan welke soort vloer dan ook. En omdat we overtuigd zijn van die methode bieden we altijd tien jaar garantie (in plaats van de gebruikelijke drie jaar). Het is natuurlijk wel zo dat niet elke houtsoort optimaal geschikt is voor vloerverwarming. Daarom is goed advies hierin ontzettend belangrijk zodat de klant zelf de afweging maakt om wel of niet voor een bepaalde vloer met of zonder vloerverwarming te kiezen.’’

Website versus showroom

“We begrijpen dat ‘tijd’ een grote factor is bij het inwinnen van advies. Daarom hebben we op onze website al ontzettend veel informatie over vloerverwarming, vloeren en het leggen van vloeren. We hebben zelfs een vraag en antwoord sectie, zodat jouw eerste vragen al direct beantwoordt worden. Tevens laten we aan de hand van videos’ zien hoe wij mensen adviseren, hoe we vloeren leggen en wat de gouden tips hiervoor zijn. Op deze manier kun je als klant eerst zelf een beetje oriënteren. Daarna kun je naar een van onze showrooms gaan om echt de beleving te krijgen van verschillende vloeren. Daar sta ik met vloerspecialisten klaar om alle twijfels weg te nemen voor een aankoop waar je jarenlang plezier van hebt.’’

www.martijndewitvloeren.nl

Skoon 78, 1511 HV Oostzaan 

Witte Paal 323, 1742 LD Schagen

Afbeelding
Adam Baig, adviseur bij Martijn de Wit Vloeren.
Afbeelding
Afbeelding

Vond je dit interessant?

Word wekelijks binnen 5 minuten bijgepraat
over het laatste nieuws uit Amsterdam-Noord

Wij verwerken jouw gegevens zoals omschreven in onze privacyverklaring

Afbeelding
Ook Noord viert dit weekend Burendag Algemeen 21 sep, 13:30
Afbeelding
Wekelijkse column van onze stadsdeel-bestuurders: Bomen Algemeen 21 sep, 13:08
Afbeelding
Maria de Fátima en ensemble in Buiksloterkerk Algemeen 21 sep, 12:02
Afbeelding
NDSM XPO XII: Kunst en Artificiële Intelligentie Algemeen 21 sep, 11:30
Afbeelding
Spo(r)tprent Henk Veen Noord Amsterdams Nieuwsblad week 38 - 2022 Algemeen 21 sep, 11:07
Afbeelding
Wandelingen bij Noord nr 14 (en laatste) Algemeen 21 sep, 10:30
Afbeelding
Wijkgebouw van Schellingwoude behoeden voor sloop Algemeen 21 sep, 10:00
Afbeelding
Prinsjesdag 2022: de belangrijkste plannen op een rij Politiek 20 sep, 19:22
Afbeelding
De vt wonen&design beurs is terug van weggeweest! Winkelen 16 sep, 11:00
Afbeelding
Tolhuis Groovenight ‘back in town’ Algemeen 16 sep, 09:35
Afbeelding
Open Oscillator in de Tolhuistuin Algemeen 15 sep, 15:47
Afbeelding
Wereld Alzheimer Dag in zorgcentrum het Schouw Algemeen 15 sep, 14:40
Afbeelding
Nieuw project Koor-du-Nord Algemeen 15 sep, 09:04
Digitale krant

    Agenda

Het laatste nieuws uit Amsterdam-Noord

Op Rodi Amsterdam-Noord volg je het laatste nieuws uit Amsterdam-Noord. Rodi Amsterdam-Noord informeert via nieuws, interviews en tips over ontwikkelingen en activiteiten in de buurt en regio.

Nieuws Amsterdam-Noord

Via onze nieuwsbrief mis je nu geen enkel nieuwtje uit jouw regio. Elke week krijg je het laatste nieuws uit Amsterdam-Noord in je mailbox.

Blijf net zoals 10.000 andere Nederlanders up-to-date Schrijf je in voor onze nieuwsbrief