DJ bij seizoensafsluiting damesvoetbal FC Velsenoord

Sport
Het gloednieuwe damesteam van FC Velsenoord.
Het gloednieuwe damesteam van FC Velsenoord. (Foto: aangeleverd)

VELSEN-NOORD - Het voetbalseizoen bij FC Velsenoord wordt op vrijdag 3 mei om 20.00 uur feestelijk afgesloten met een toernooi en een feest met een populaire DJ.

Dit voetbalseizoen is FC Velsenoord gestart met een gloednieuw damesteam, dat deelneemt aan de 7x7 competitie, welke in toernooivorm wordt gespeeld. De groep is samengesteld uit enthousiaste meiden en vertegenwoordigt een mix van ervaren voetbalsters en nieuwkomers in de sport. Ervaren spelers delen hun kennis en vaardigheden met de nieuwkomers, terwijl zij zelf ook nieuwe aspecten van het spel ontdekken. Het resultaat van deze mix is niets minder dan indrukwekkend, tijdens het laatste toernooi bleven de dames namelijk ongeslagen. 

Het is een bijzonder succesvol en gezellig seizoen geweest waarin duidelijk is geworden dat het damesvoetbal een sprankelende toevoeging aan deze vereniging is.

Voetballen

Het komende seizoen is een nieuwe kans om te groeien en te verbeteren, met het ultieme doel om deel te nemen aan een 11x11 competitie. Heb je zin om bij dit team te gaan voetballen? Neem dan contact op met Jessica via 06-48835508.