Nieuwe sporten bij jeugdsportpas

Nieuws

CASTRICUM - In mei gaat blok 3 van de jeugdsportpas (JSP) weer van start. Je kan weer nieuwe sporten uitproberen zoals, golf, tennis en diverse dansen. Door vier keer mee te trainen kun je kijken of een sport echt bij je past. Woon je in de gemeente Heemskerk of Castricum surf dan snel naar de website www.sportservicekennemerland.nl om te kijken welke sporten deelnemen en je op te geven.
Wat doe je nou precies bij karate of scouting? Zal ik talent hebben voor judo, ballet, of tennis? En welke dansvorm past bij mij; hiphop, break- of streedance? Vragen waar je via de JSP antwoord op kan krijgen. Sportservice Kennemerland biedt met de JSP kinderen de mogelijkheid met een sport kennis te maken bij een vereniging of organisatie, zonder verdere verplichtingen.
Voor € 5,- kunnen kinderen uit groep 1 t/m 8 van het basisonderwijs (doorgaans) vier lessen meedoen met een sport naar keuze. Er kan onder andere ingeschreven worden voor hierboven genoemde sporten, maar ook voor voetbal, zwemmen, fitmix voor kids, rugby, squash en nog heel veel meer. Klik op de JSP button via www.sportservicekennemerland.nl voor het volledige aanbod en meer informatie. Inschrijven voor dit blok kan van 8 t/m 24 april , uitsluitend via de website. De lessen van blok 3 starten half mei. Op de website worden ook regelmatig andere leuke activiteiten aangekondigd, zoals sportinstuiven en sportclinics in de schoolvakanties.