Buurtsuper Abrikozenplein neemt na 38 jaar afscheid

Nieuws
Afbeelding
(Foto: PR)

Op 18 maart zullen Ben en Diana van Andel afscheid nemen van hun buurtsupermarkt aan het Abrikozenplein 32. Daarmee zal een eind komen aan een periode van 38 jaar volledige inzet voor hun klanten. Een periode waarin zij bijdroegen aan het sociale leven in de wijk en waarin zij veel vrienden maakten.  

Vanaf jonge leeftijd zit Ben al in het vak. Als in maart 1985 Henk en Marian Lemckert een opvolger zoeken voor hun bedrijf op het Abrikozenplein, weten Ben en Diana dat hier een uitdaging voor hen ligt en pakken ze vol goede moed de handschoen op.

Ben wordt al gauw een begrip in de buurt. Geen moeite is hem teveel en voor iedereen heeft hij een vriendelijk woord. De waardering voor zijn werk is groot, want de service die hij verleent is fantastisch. Ben verzorgt graag de leverantie bij grootgebruikers maar weigert ook nooit om iets noodzakelijks bij een zieke klant te bezorgen.  

De klantvriendelijke instelling bezorgt het bedrijf veel goodwill. Dat alles mede dankzij de permanente zorg van bedrijfleidster Brenda die met het bedrijf is opgegroeid, later bijgestaan door Peter, de senior assistent die overal een oplossing voor weet. Hun beider inzet draagt er mede aan bij dat de Troefmarkt tot op de huidige dag veel populariteit geniet. 

Vorig jaar bereikte Ben de leeftijd van 65 jaar. En nu willen Ben en Diana graag van hun klanten afscheid nemen. Op zaterdagmiddag 18 maart tussen 14.00 en 17.00 uur worden klanten, vrienden en omwonenden vriendelijk uitgenodigd dit afscheid te vieren in hun winkel op het Abrikozenplein. Buurtgenoten wensen Ben, Diana en hun medewerkers alvast veel gezondheid in de toekomst.