Vervanging riool Vogelzand 26 in Julianadorp

Algemeen
Afbeelding
(Stockfoto)

JULIANADORP - In opdracht van de Gemeente Den Helder gaat J. Winder B.V. het riool vervangen in Vogelzand 26.

De werkzaamheden worden gestart vanaf de ring van Vogelzand om de aansluiting van het nieuwe rioolstelsel te realiseren. De hoofdrijbaan is hierdoor enige tijd afgesloten. “Vanaf daar gaan wij het ‘hofje’ van Vogelzand 26 in en wordt de hoofdrijbaan weer vrijgegeven voor verkeer. De werkzaamheden bestaan uit het vervangen van het vuilwater riool, het aanbrengen van een hemelwaterriool en de straat wordt opnieuw bestraat”, aldus Heiko Mulder namens J. Winder B.V. Gedurende de werkzaamheden kan men niet met de auto in de straat komen.

Loopschotten

“Wij verzoeken bewoners hun auto elders in de wijk te parkeren. De voordeur van de woning is toegankelijk middels loopschotten/ rijplaten. Onze medewerkers zullen, indien nodig PostNL bijstaan in het bezorgen van de post en de bewoners bijstaan met het aanbieden van de HVC rolcontainers. Bewoners kunnen hun container op de gebruikelijke locatie aanbieden. Maandag 13 september zijn wij gestart met de werkzaamheden en is de straat afgesloten voor al het verkeer. Wij begrijpen dat de werkzaamheden overlast veroorzaken, deze zullen wij echter zo beperkt mogelijk te houden. Wij vertrouwen op uw begrip en medewerking gedurende de werkzaamheden.

Oogcontact

‘Zie je mij, zie ik jou: zoek oogcontact!’ “Onze medewerkers werken met groot materieel en deze bedienen ze vanuit hun cabine. Ze beschikken over moderne systemen zoals achteruitrijcamera’s, achteruitrijsignalen en extra spiegels om zich veilig te kunnen voortbewegen met het materieel. Ondanks al deze hulpmiddelen kan een machinist nog steeds niet alles zien als hij geconcentreerd bezig is met zijn werk. Daarom is het erg belangrijk dat u oogcontact zoekt met de machinist. Op deze manier weet u zeker dat hij/zij u gezien heeft en u veilig kunt passeren. 

Wie aanleiding van het lezen van deze brief nog vragen heeft kan dit doen per e-mail: info@jwinder.nl