50-jarig bestaan TennisVereniging Julianadorp

Algemeen
Tennis
Tennis (Foto: Pexels)

JULIANADORP - TV Julianadorp is op 22 november 1970 opgericht. De receptie was helaas door Covid-19 tweemaal uitgesteld. Nu dat het weer kan wil het bestuur alsnog stilstaan bij dit heuglijke feit.

Tennisvereniging Julianadorp nodigt oud-leden en oud-sponsoren uit om samen met de huidige leden het vijftigjarig jubileum te vieren op zaterdag 11 juni. Een mooie gelegenheid om onder het genot van een drankje en een hapje elkaar weer te ontmoeten en herinneringen op te halen over de gespeelde competities, het Zandlopertoernooi, de verspeelde clubkampioenschappen en de vele uren die op het park zijn doorgebracht.

Gezien de beperkte parkeerruimte bij het park is het verzoek zoveel mogelijk met de fiets te komen. Parkeren is mogelijk op het parkeerterrein bij Camping Noordersandt. Het bestuur van TVJ hoopt op een grote opkomst. Je kunt je aanmelden voor 1 juni a.s. via het mailadres Jubileum@tvjulianadorp.nl. De receptie zal van 15.30-17.30 uur worden gehouden op het park van Tennisvereniging Julianadorp.