Oberon Theaterproducties speelt ‘Een Revue voor U Bal masqué’

Cultuur
De talenten van Oberon spelen een heus moordmysterie.
De talenten van Oberon spelen een heus moordmysterie. (Foto: Mariska Steenbergen - Musicalsites)

REGIO - Oberon Theaterproducties speelt 24 en 25 juni ‘Een Revue voor U Bal masqué’, een doldwaze komedie waarin de talenten van Oberon laten zien wat ze in huis hebben. Een zinderende avond vol muziek, dans en flauwe grappen, omlijst door live begeleiding van muzikale duizendpoot Hilmar Leujes. 

Tijdens het jaarlijkse Bal Masqué van de Hertog en Hertogin van Zuylen tot Nietvelt vloeit de drank rijkelijk en is iedereen stijlvol gekleed. Maar tussen al het gelach en de gesprekken verschuilt zich een moordenaar. Wanneer valt het eerste slachtoffer? Blijft het bij één? Lukt het jou de dader te ontmaskeren? 

Dit moordmysterie is een heerlijke combinatie van vrolijkheid en intrige. Pak je vergrootglas erbij en speur mee. Dompel je onder in de affaires van de aristocratie, de barsten in ieder huwelijk en de zoektocht naar de dader door de wereld beroemde detective Jean Claude van Dam. Met een cast van bijna dertig talenten neemt Oberon je mee in dit spelletje Cluedo. En nee…de butler heeft het deze keer eens niet gedaan! 

‘Een Revue voor U Bal masqué’ is zaterdag 24 juni vanaf 20.00 uur en zondag 25 juni vanaf 14.00 uur te zien in TAQA Theater de Vest in Alkmaar. Kaarten zijn te verkrijgend via www.taqatheaterdevest.nl.