Ruim 1250 aanmeldingen voor de Nh1816 Wandel4daagse Langedijk 2023

Nieuws
De Wandel4daagse heeft voor iedereen een passende route met onderweg uiteraard een heleboel gezelligheid.
De Wandel4daagse heeft voor iedereen een passende route met onderweg uiteraard een heleboel gezelligheid. (Foto: aangeleverd)

LANGEDIJK - “Het gaat hard met de inschrijvingen voor de Wandel4daagse Langedijk en we hopen op nog veel meer”, zegt Rick Dekker, buurtsportcoach van Langedijk. 

Dit jaar wordt de Wandel4daagse Langedijk gelopen van dinsdag 6 tot en met vrijdag 9 juni. De afstanden zijn ook dit jaar de 2,5 km, de 5 km en de 10 km. Voor ieder een passende route met onderweg uiteraard een heleboel gezelligheid.

“Dit jaar is er ook weer een goed doel gekoppeld aan de wandel4daagse”, vertelt Rick verder. “Met verschillende acties als het verkopen van een heerlijk schepijsje na afloop en een winactie probeert de organisatie zo veel mogelijk geld op te halen voor Stichting Je mag er zijn. Met de winactie kun je vier kaartjes winnen voor Artis in Amsterdam. De actie is al gestart en kun je vinden op onze website www.actiefsportenevents.nl. De hoofdsponsor Nh1816 verdubbelt ook dit jaar het opgehaalde bedrag. Naast een mooi bedrag proberen we ook zo veel mogelijk bruikbare kleding en spelletjes te verzamelen. Vrijwilligers van Stichting Je mag er zijn nemen alles in ontvangst op de wandeldagen. Op deze manier hopen we zo veel mogelijk pleegkinderen en pleegouders een steuntje in de rug te kunnen geven”.

Thema Wandel4daagse

Het thema van dit jaar is ‘Wat wil jij later worden’ in al zijn vormen. Op vrijdag vraagt de organisatie aan alle deelnemers om dit thema te tonen. Daarnaast vraagt de organisatie het verkeer extra op te letten volgende week. De wandel4daagse moet weer één groot worden, dus als iedereen extra op elkaar let dan gaat dat helemaal goedkomen! 

Je kunt je nog inschrijven via www.actiefsportenevents.nl.