Groente en vlees, een heerlijke combinatie!

Partnerbijdrage
Judith Schouten en Jilles Kramer weten wat lekker eten is.
Judith Schouten en Jilles Kramer weten wat lekker eten is. (Foto: aangeleverd)

BROEK OP LANGEDIJK - In winkelcentrum Broekerveiling vindt u bij de achteringang vlakbij de supermarkt, de Blokker, de slager en de bakker, al járenlang de groenteboer: Afslag 43.

Al vijftien jaar lang heeft Judith Schouten daar haar winkel, vrolijk gekleurd met het beste fruit, verse groenten, heerlijke maaltijden en de lekkerste rauwkostsalades. Judith heeft met haar zoon Leon en haar partner Piet, die ook werkt in de groenten en fruit, een bedrijvig gezin.

Vader Pé werkt dagelijks mee, zorgt voor schone spruitjes, gekookte bietjes, haalt een handeltje op, en zorgt bij menigeen voor een lach op het gezicht. Met Gerda, Myrthe én naamgenoot Judith draait de winkel als een tierelier.

En tóch heeft Judith besloten om de winkel van de hand te doen en over te dragen aan de slager. Vanaf 1 april komt Judith werken bij Jilles en Martine. Zij hebben voor de slagerij een productiepand aangekocht, omdat de winkel uit z’n jasje groeit. In het productiepand worden straks de lekkerste producten gemaakt, er wordt straks efficiënt gewerkt met genoeg ruimte, genoeg koelingen en goede apparatuur. De kwaliteit van de slagersproducten verbeteren en de kwaliteit van de groenten en fruit blijven evenaren, is het eerst gestelde doel. Dan de heerlijke, drukke BBQ-tijd in en samen gaan werken aan mooie nieuwe producten en uitgroeien naar een smakelijke verswinkel: Jilles Kramer, Groente & Vlees!

Jilles en Martine zijn trots op hun team, zowel op hun nieuwe medewerkers van de groente en fruit, als alle medewerkers van de slagerij die allemaal zin hebben in de uitbreiding van het bedrijf.

Jilles Kramer Groente & Vlees vindt u op Marktplein 7 in het winkelcentrum Broekerveiling in Broek op Langedijk