Met sprongen vooruit op Kindcentrum De Zevensprong

Partnerbijdrage
Bij De Zevensprong is plek voor nieuwe kinderen.
Bij De Zevensprong is plek voor nieuwe kinderen. (Foto: Aangeleverd)

HEERHUGOWAARD - Kindcentrum Zevensprong is een dynamisch, kleinschalig kindcentrum in de Schilderswijk van Heerhugowaard. Kinderen kunnen zich hier ontwikkelen onder leiding van een professioneel, enthousiast team van leerkrachten en pedagogisch medewerkers in een bijzonder vormgegeven gebouw.

Het is je vast wel eens opgevallen als je door de Schilderswijk rijdt of wandelt. Het gebouw werkt inspirerend voor zowel de kinderen als het team. Warmte en een veilige sfeer staan centraal. In kindcentrum Zevensprong hebben kinderopvang, peuteropvang, buitenschoolse opvang en basisonderwijs een plekje. Met elkaar zorgen de pedagogisch medewerkers en leerkrachten voor een doorgaande ontwikkeling van kinderen van 0 tot 12 jaar in de Schilderswijk. 

Lotte Wassink-Baas, manager kinderopvang: “In de buitenschoolse opvang De Sterrennacht worden de kinderen liefdevol opgevangen. We bieden de kinderen een uitdagende speel-leeromgeving waar zij zich thuis kunnen voelen. Elk kind kan zich na onderwijstijd lekker vermaken of chillen op de bso.”

Nieuwsgierig hoe kindcentrum De Zevensprong er in de praktijk uitziet? Kom gerust eens langs! Meer info op www.dezevensprong.nl.