Inschrijven Nh1816 Wandel4daagse en Sportweek Langedijk

Sport
De Sportweek Langedijk is de ideale mogelijkheid om de jeugd van Langedijk aan het bewegen te krijgen
De Sportweek Langedijk is de ideale mogelijkheid om de jeugd van Langedijk aan het bewegen te krijgen (Foto: archief)

DIJK EN WAARD - In de maand juni gaat Dijk en Waard Sport B.V. twee fantastische evenementen organiseren, namelijk de Wandel4daagse en de Sportweek Langedijk. Wil jij niks missen van deze twee evenementen? Schrijf je dan snel in!

De Nh1816 Sportweek Langedijk gaat plaatsvinden van 16 tot en met 22 juni. De inschrijvingen bij de volwassenen zitten helemaal vol, maar er is nog genoeg plek bij de Kids en Jeugd teams. De Sportweek Langedijk is een leuke afsluiting van het schooljaar/sportseizoen. Er zijn ‘slechts’ acht teamleden nodig om de mooiste sportweek van het jaar te ervaren. Inschrijven kan nog tot 1 mei, dus schrijf je snel in met je beste vrienden. Zowel de Kids als de Jeugd teams doen dit jaar mee met Tsjoekbal, Expeditie de Bever, De Alleskunner en de Zeskamp Expeditie.

Wandel4daagse Langedijk

Van 4 tot en met 7 juni kan jij je geluk niet op, want dan staat de Nh1816 Wandel4daagse Langedijk op het programma. De inschrijving via een aantal scholen gaat binnenkort van start. Vanaf 1 mei is inschrijven via Dijk en Waard Sport mogelijk. Om een medaille te verdienen moeten de deelnemers minimaal drie dagen de routes bewandelen. De routes van 2,5 km, 5 km en 10 km per dag, lopen in en rond de gemeente Dijk en Waard. Kosten voor de Wandel4daagse Langedijk bedragen 5,50 euro per deelnemer.

Kinderboerderij de Beestenboel

Dit jaar vraagt de organisatie extra aandacht voor Kinderboerderij de Beestenboel. De kinderboerderij is gericht op kinderen en volwassenen, om kennis te kunnen laten maken met de boerderijdieren. De kinderboerderij heeft zowel een educatieve als recreatieve functie. Tijdens de evenementen worden er verschillende acties opgezet om een mooie bijdrage te leveren aan deze organisatie. Nh1816 doet naast de ondersteuning van de organisatie van de twee evenementen ook een donatie aan het betrokken goede doel.

Meer informatie of aanmeldingen via dijkenwaardsport.nl