Frans Duijts en Mart Hoogkamer op Popweekend Dijk&Waard

Uitgaan
Onder meer FeestDJRuud (links), Oôs Joôs (midden) en Frans Duijts (rechts) treden op tijdens Popweekend Dijk&Waard.
Onder meer FeestDJRuud (links), Oôs Joôs (midden) en Frans Duijts (rechts) treden op tijdens Popweekend Dijk&Waard. (Foto: aangeleverd)

HEERHUGOWAARD - De line-up voor Popweekend Dijk&Waard is bekendgemaakt. Zo komen onder meer Frans Duijts, Mart Hoogkamer en FeestDJRuud naar het festival dat zaterdag 1 juni plaatsvindt op het nieuwe festivalterrein op het Strand van Luna. Verder zijn er optredens van A*Fever, Oôs Joôs, René Le Blanc, Sweet Le Freak en Miss Jacky op. Het programma wordt de komende maanden nog verder uitgebreid. 

Met deze artiesten is er voor elk wat wils op Popweekend Dijk & Waard. Frans Duijts is al decennialang een graag geziene gast op Nederlandse podia en staat garant voor een gezellig meezingfestijn. A* Fever, The Ultimate ABBA Tribute, brengt de hits van de legendarische Zweedse band tot leven en FeestDJRuud zorgt met zijn aanstekelijke energie voor een Neverending Feest. Mart Hoogkamer, een topper uit de Nederlandse muziekscene en bekend van meezingers In Spanje en Ik Ga Zwemmen in Bacardi Lemon, zorgt voor een spectaculaire opening van het festival, door te spelen met een live band. Een optreden van de West-Friese band Oôs Joôs moet je een keer gezien hebben in je leven. De diversiteit aan artiesten en stijlen zorgen voor een feest voor jong en oud.


Frans Duits is een van de topacts tijdens Popweekend Dijk & Waard. (Foto: aangeleverd) 

Nieuwe locatie

Dit jaar vindt Popweekend Dijk & Waard op 1 juni voor het eerst plaats op het Strand van Luna. Deze nieuwe locatie biedt meer ruimte en een prachtige ambiance aan het water. FG Live is partner van het festival dat zaterdag 1 juni vanaf 16.00 uur start. Dankzij het nieuwe festivalterrein is er meer plaats voor barren, foodtrucks en een betere festivalbeleving voor bezoekers. Tickets voor Popweekend Dijk & Waard zijn in de voorverkoop verkrijgbaar voor 32,50 euro.

Meer informatie

Kijk voor tickets en meer informatie over Popweekend Dijk & Waard op www.popweekenddijkenwaard.nl.