Çakallarla Dans.
Çakallarla Dans. (Foto: a.samet celepoglu)

Nu te zien bij Cinema de Vlugt

Algemeen

NIEUW-WEST - Bij Cinema De Vlugt, op steenworp afstand van Plein ’40-’45, Burgemeester de Vlugtlaan 125, draaien de allernieuwste films uit Hollywood, Bollywood en de rest van de wereld. Het gezellige Café De Vlugt is elke dag vanaf 9.00 uur geopend voor een lekkere kop koffie en een croissant of gebakje. De eerste film start rond 11.00 uur en de dag eindigt met een vertoning rond de klok van 21.00 uur. Tijdens de film kunnen bezoekers met een bak popcorn of nacho’s onderuit zakken in de comfortabele stoelen van de gloednieuwe filmzaal.

Het hele filmprogramma is te vinden op: www.cinemadevlugt.nl

Kaartverkoop Avatar: The Way of Water gestart

Het langverwachte vervolg op het grootste bioscoopsucces allertijden is vanaf 14 december te zien bij Cinema De Vlugt. Avatar The Way of Water speelt zich meer dan tien jaar na de gebeurtenissen van de eerste film af. De film vertelt het verhaal van de familie Sully (Jake, Neytiri en hun kinderen). We zien de problemen die hen achtervolgen, de moeite die ze doen om elkaar te beschermen, de gevechten die ze voeren om in leven te blijven en de tragedies die ze doorstaan.


Avatar the way of water. (Foto: Courtesy of 20th Century Studios)

Turkse comedy voor de buurt (met Nederlandse ondertiteling): Müjdemi Isterim | zondag 11 december, 16.00 uur

Bulut gaat een avond voor zijn verlovingsceremonie naar de nachtclub waar Mujde werkt. Hij komt daar zijn ex-vriendin tegen die zegt dat ze zwanger is. Ze zegt dat als hij het niet uitmaakt met Leyla, ze met de pers zal praten en een schandaal zal veroorzaken. Nu, in een dilemma, besluit Bulut te vluchten van de verlovingsceremonie. Er zit echter een onverwachte gast verstopt in zijn auto, Mujde. Het stel komt erachter dat de politie achter hen aan zit vanwege een moord die is gepleegd tijdens de verlovingsceremonie. Hun enige uitweg is deze moord op te lossen en hun onschuld te bewijzen… Maar de dagen gaan voorbij en ze beseffen dat dit veel meer is dan alleen een moord.


Müjdemi Isterim. (Foto: aangeleverd) 

Turkse comedy voor de buurt (met Nederlandse ondertiteling): Çakallarla Dans 6 | zondag 11 december, 18.30 uur

Na jarenlange mislukte pogingen om rijk te worden en diverse hachelijke avonturen zijn Gökhan, Necmi, Servet en Hikmet allemaal werkloos en volledig platzak. Een brief van Manolya, de verloren zus van Fatma, brengt nieuwe hoop. Manolya gaat voor de vierde keer trouwen op het eiland Kos en wil haar zus Fatma en de bende er graag bij hebben op deze heuglijke dag. Ze stuurt hen een uitnodiging en vliegtickets. Gökhan is al sinds zijn jeugd smoorverliefd op Manolya en is vastbesloten de bruiloft te dwarsbomen. De bende weet Fatma er uiteindelijk van te overtuigen om te gaan, maar dan begint het avontuur pas. Voor de eerste keer naar het buitenland is niet zo eenvoudig als ze denken. Als ze eindelijk op Kos aankomen, wacht hen een grote verrassing. Manolya werkt al jaren voor de geheime dienst en de bruiloft is slechts een dekmantel voor een operatie. De werkelijke reden waarom ze de jakhalzen heeft laten komen, is om een harde schijf vol informatie uit de handen van de maffia te stelen en bij Manolya te brengen. Ze zullen er rijkelijk voor beloond worden als ze dit voor elkaar krijgen. Het eerste buitenlandse avontuur van de jakhalzen zit vil actie en humor.

Tollywood spektakel voor de buurt (Hindi met Nederlandse ondertiteling): RRR | zondag 11 december, 12.30 uur

Een historisch epos over twee legendarische revolutionairen en hun reis ver weg van huis. Na hun reis keren ze terug naar huis om terug te vechten tegen de Britse kolonialisten in de jaren 1920. RRR is volgens de Volkskrant “waar het woord spektakel voor is uitgevonden”. RRR is een film uit Tollywood, de Telugutalige filmindustrie afkomstig uit de Indiase deelstaten Andhra Pradesh en Telangana. 

Nu ook films in onze pop-up filmzaal

De deuren van de theaterzaal worden geopend voor nóg meer filmbeleving in Nieuw-West! Vanaf iedere zondag en in de kerstvakantie kunnen de bezoekers van Cinema De Vlugt genieten van nóg meer films. In een ultieme cosy setting kunnen bezoekers loungen op één van de kussens of ligstoeltjes. Natuurlijk zijn het beeld en geluid van optimale kwaliteit. Zo kan iedereen gezellig en comfortabel genieten van de beste films. Om het nog leuker te maken kosten de kaartjes voor de pop-up zaal maar €8,50.

Kaarten zijn verkrijgbaar via: https://www.cinemadevlugt.nl/

Müjdemi Isterim.
Avatar the way of water. (Foto: Courtesy of 20th Century Studios)
Afbeelding
Provinciale Statenverkiezingen 2023: overzicht stembureaus in Noord-Holland Politiek 3 feb, 15:07
Afbeelding
Eerste deel doorfietsroute F200, Amsterdam-Halfweg, klaar Algemeen 3 feb, 10:58
Afbeelding
Originele Valentijnsdag-cadeaus? 4 x zo maak je dit jaar écht indruk Algemeen 2 feb, 15:32
Afbeelding
Ballet Bubbles in de Meervaart: de jonge dansers van de toekomst Algemeen 2 feb, 06:53
Afbeelding
Nu te zien bij Cinema De Vlugt Algemeen 2 feb, 06:49
Afbeelding
Zondagmiddagpodium met Corte & Consorten in Badhoevedorp Algemeen 31 jan, 11:57
Afbeelding
Dorpsraad Badhoevedorp op de bres voor jongerencentrum Algemeen 31 jan, 08:37
Afbeelding
Overleden persoon aangetroffen in de Ringvaart 112-nieuws 30 jan, 18:41
Afbeelding
Ongekend record DE-actie en oude munten in Haarlemmermeer Algemeen 30 jan, 14:24
Afbeelding
Zwanenburgse Rie Sloot-Sprenkels 100 jaar Algemeen 30 jan, 11:51
Afbeelding
Eindelijk de Koninklijke Oranjewimpel voor Oranjevereniging Beatrix, Nieuw-Vennep Algemeen 29 jan, 08:08
Afbeelding
Hardlopend Mokum ontdekken tijdens de KLM Urban Trail Algemeen 28 jan, 11:24
Afbeelding
Geparkeerde auto uitgebrand in Lutkemeerstraat in Hoofddorp 112-nieuws 28 jan, 04:44
Afbeelding
Crash Luchtoorlog– en Verzetsmuseum '40-'45 gaat de ether in Algemeen 27 jan, 14:33
Afbeelding
Haarlemmermeer sluit zich aan bij de stichting Circulair West Algemeen 27 jan, 12:16
Afbeelding
Nu te zien bij Cinema de Vlugt Algemeen 26 jan, 11:11
Digitale krant

    Agenda

Het laatste nieuws uit Haarlemmermeer

Op Rodi Haarlemmermeer volg je het laatste nieuws uit Haarlemmermeer. Rodi Haarlemmermeer informeert via nieuws, interviews en tips over ontwikkelingen en activiteiten in de buurt en regio.

Nieuws Haarlemmermeer

Via onze nieuwsbrief mis je nu geen enkel nieuwtje uit jouw regio. Elke week krijg je het laatste nieuws uit Haarlemmermeer in je mailbox.