Kinderactiviteitenweken in zomervakantie

Nieuws
Kinderactiviteitenweken in zomervakantie
Kinderactiviteitenweken in zomervakantie rodi.nl

HAARLEMMEMERMEER - Voor het vijfde jaar op rij organiseert Stichting Maatvast ook deze zomer Kinder Activiteiten Weken (KAW) op verschillende momenten en locaties in Haarlemmermeer. De grote belangstelling en deelnemersaantallen in de afgelopen jaren sterkte de organisatie in haar overtuiging dat het organiseren van activiteiten voor kinderen in de zomer voldoet aan een behoefte.

Alle kinderen zijn van harte welkom om aan de KAV deel te nemen. Via persoonlijke contacten en in samenwerking met maatschappelijke organisaties in Haarlemmermeer wordt ingezet om vooral kinderen die een steuntje in de rug goed kunnen gebruiken de mogelijkheid te bieden om deel te nemen. Onderstaand de locaties en data van de verschillende KAW deze zomer:
In Hoofddorp: Het P-Punt van maandag 27 tot en met vrijdag 31 augustus. In Nieuw-Vennep georganiseerd door jongerencentrum De Hype: evenemententerrein van woensdag 8 tot en met vrijdag 10 augustus. In Badhoevedorp (het dorpshuis en jongerencentrum Baddies) van maandag 13 tot en met vrijdag 17 augustus. Bij dorpshuis Het Eiland in Beinsdorp worden op vrijdag 24 en zaterdag 25 augustus twee activiteitendagen georganiseerd. In Burgerveen, dorpshuis Marijke, zijn de activiteiten op donderdag 30 en vrijdag 31 augustus. Op twee Maatvast-locaties: sociaal cultureel centrum De Meerkoet/jongerencentrum De Nooduitgang in Lisserbroek en jongerencentrum Studio 5 in Hoofddorp, organiseren ook externe organisaties kinderactiviteiten. In Lisserbroek van maandag 20 tot en met vrijdag 24 augustus. In en rond Studio 5 van maandag 27 tot en met vrijdag 31 augustus.
Meer achtergrondinformatie over de KAW, zoals de programma’s, tijden en mogelijkheden voor aanmelding, is terug te vinden op de website: www.maatvast.nl/kaw Eventuele vragen over de KAW kunnen gemaild worden via: info@maatvast.nl.

Kinderactiviteitenweken in zomervakantie