Zomermarkt bij Broedplaats BOGOTÁ in Halfweg

Uitgaan
Broedplaats BOGOTÁ in Halfweg organiseert een inspirerende zomermarkt op 4 juni.
Broedplaats BOGOTÁ in Halfweg organiseert een inspirerende zomermarkt op 4 juni. (Foto: Alexander Grautman)

HALFWEG - Bezoekers kunnen zondag 4 juni genieten van de Zomermarkt bij broedplaats BOGOTÁ. Het programma is samengesteld door de kunstenaars en ondernemers die daar hun aterlier of werkruimte huren. De Zomermarkt is een moment waarop de buitenwereld kennis kan maken met de broedplaats en zich kan laten inspireren door de huurders van BOGOTÁ. De Zomermarkt vindt plaats van 11.00 tot 18.00 uur en de toegang is gratis.

De broedplaats brengt ondernemers, makers en kunstenaars samen en biedt hen een podium met diverse evenementen. De jaarlijkse markten op BOGOTÁ weerspiegelen de diversiteit aan werkzaamheden die dagelijks plaatsvinden op de broedplaats. De Zomermarkt is geschikt voor elke discipline, en ook dit jaar doen een grote verscheidenheid aan kunstenaars, ontwerpers, ondernemers en andere creatieven mee.

De tekst loopt door onder de foto.


De activiteiten van de Zomermarkt vinden plaats in de buitenlucht. - Foto: Alexander Grautman.

Alle activiteiten van de Zomermarkt vinden buiten plaats. De kern van het evenement is de markt, waar kunst en (duurzame) producten verkocht worden door de makers zelf. Daarnaast wordt er livemuziek gespeeld en zijn er verschillende optredens te zien van de podiumkunstenaars. Bezoekers kunnen deelnemen aan workshops, een expositie bekijken, een modeshow bijwonen en genieten van zomers eten en drinken in het foodcourt. Met de bijdragen van vele kunstenaars, art directors en stylisten wordt het buitenterrein omgetoverd tot een zomerse, zonnige en bovenal feestelijke locatie.

Meer informatie

Adres: Broedplaats BOGOTÁ, Haarlemmerstraatweg 79. Als je met de auto naar de broedplaats komt, is parkeren gratis en kan dit op het terrein of in de blauwe zone langs de weg. De broedplaats is ook goed te bereiken per fiets (25 minuten van het centrum van Haarlem, 40 minuten van het centrum van Amsterdam). Op 15 minuten loopafstand bevindt zich NS-station Halfweg-Zwanenburg.