Werkzaamheden Vennewatersweg

Gemeentenieuws
Met nieuwbouw ook versterking elektriciteitsnetwerk.
Met nieuwbouw ook versterking elektriciteitsnetwerk. (Foto: Arjan Hoogvorst)

HEILOO - Om het elektriciteitsnetwerk in Heiloo te versterken, worden komende maanden kabels en leidingen vervangen en verlegd langs de Vennewatersweg. Deze komen langs de noord- en zuidzijde van de Vennewatersweg, tussen de rotonde met de Kennemerstraatweg en de Hoogeweg. De Vennewatersweg blijft open tijdens de werkzaamheden, maar er is wel verkeershinder. 

Werken in fases

De voorbereidende werkzaamheden zijn maandag 22 april begonnen, waarna maandag 29 april de eerste daadwerkelijke werkzaamheden starten. De periode mei tot en met juli worden de leidingen om de rotonde verlegd. De werkzaamheden vinden plaats in verschillende fases, zodat de Vennewatersweg open kan blijven gedurende de werkzaamheden. Het werk duurt naar verwachting tot en met augustus en kan mogelijk leiden tot enige verkeershinder.

Afsluiting Haagbeuk

Vanaf maandag 29 april is de Haagbeuk vanaf de Vennewatersweg vier weken gesloten. Bewoners in Zuiderloo zijn op de hoogte gebracht door middel van een brief. Verkeer wordt in de tussentijd door bebording op de hoogte gehouden van afsluitingen en alternatieve routes.

Lees nu de laatste editie van de digitale krant