Open dag Double Stars Heiloo

Sport
Actief aan de slag met soft- of honkbal.
Actief aan de slag met soft- of honkbal. (Foto: aangeleverd)

HEILOO - Honk- en softbalvereniging Double Stars Heiloo houdt komende zondag een open dag. Diezelfde dag spelen drie teams een thuiswedstrijd.

Wie honk- en/of softbal een leuke sport vindt, is zondag 21 april van 10.00 tot 14.00 uur van harte welkom op de open dag. De thuisspelers zijn de jeugdteams pupillen (aanvang 10.00 uur) en de aspiranten (aanvang 13.00 uur). Precies daartussen beginnen om 11.00 uur de honkballers van heren 1 aan hun wedstrijd.

Kom kijken, leer de sport kennen, ontmoet de teams en ervaar de gezelligheid van de club. Zowel min of meer ervaren spelers als gewoon naar honk- en softbal nieuwsgierigen zijn welkom op de open dag. Qua leeftijd is vanaf vijf jaar tot 65+ een passend team, voor wie eraan denkt actief aan de slag te gaan. Tijdens de open dag kunnen belangstellenden komen kennismaken en desgewenst informatie over de trainingen en wedstrijden krijgen. Het is mogelijk om vrijblijvend een paar keer gratis mee te trainen. 

Koffie en taart

Bij Double Stars staat de koffie/thee/limonade en taart (!) voor iedereen klaar en vooraf aanmelden is niet nodig. Adres: Vennewatersweg 23 in Heiloo (ingang naast Boscrossers of bij hoofdingang De Foresters/TV Het Vennewater/Dekatuin). Wie deze dag niet kan langskomen, is uiteraard een ander moment welkom om mee te komen trainen. Aanmelden voor meetrainen via: info@doublestars.nl.