Heel Heiloo viert Koningsdag!

Nieuws
Afbeelding
(Foto: Arjan Hoogvorst)

HEILOO - De Heilooër feestvierders hebben zich weer weten te vermaken vandaag. Zowel bij ‘t Oosthonk als op Oranjebal aan de Ypesteinerlaan heerste een gemoedelijke sfeer en waren heel wat mensen op de been, om samen met vrienden en dorpsgenoten Koningsdag te vieren.


Lekker uitleven op het springkussen bij ‘t Oosthonk.

Zonnetje

Koningsdag begon vanochtend grijs en grauw en regenval gooide aanvankelijk roet in het eten. Maar na het middaguur klaarde het op en rond drie uur liet het zonnetje zich zowaar toch nog even zien, al was het voor korte duur. Maar het was tenminste droog, de temperatuur viel best mee en jassen en truien konden zelfs uit.


Natje en droogje gaan hand in hand. (Foto: Arjan Hoogvorst)

Bij ‘t Oosthonk vermaakten de allerjongsten zich onder meer op de springkussens, terwijl ouders een oogje in het zeil hielden en genoten van een drankje en kletspraatje met vrienden en bekenden.


Ouders houden een oogje in het zeil. (Foto: Arjan Hoogvorst)

Dat laatste was vooral aan de orde op Oranjebal in Ypestein, compleet met muziek in de feesttent. Hele andere muziek dan ooit op Ypestock, maar toch had het er wel een beetje iets van. In de loop van de middag betrok de lucht weer wat, maar het is tot dusver droog gebleven en de sfeer was er niet minder om.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding