Happen & Trappen of Stappen op 11 juni voor Wonen bij Anders

Uitgaan
Foto van cheque overhandiging van de diner en lunch movie aan Wonen bij Anders.
Foto van cheque overhandiging van de diner en lunch movie aan Wonen bij Anders. (Foto: aangeleverd)

Rotary Club Koggenland houdt zondag 11 juni, wegens haar tienjarig bestaan, een geweldig evenement in Koggenland: Happen & Trappen of Stappen, in samenwerking met de lokale horecaondernemers. In navolging op de lunch en diner movie gaat de opbrengst naar een lokaal goed doel: Wonen bij Anders!

Wonen bij Anders is een initiatief van een aantal ouders die de handen ineen sloegen om een woonvorm te bouwen voor elf jongvolwassenen met een beperking. De plannen zijn al vergevorderd en binnenkort gaat de eerste paal de grond in bij De Tuinen van Ursem. Kitty Loos van Rotary Club Koggenland: “Wij steunen met ons evenement graag dit mooie initiatief! Kijk voor meer informatie op www.bij-anders.nl voor een impressie van het huis.”

Inschrijven

Samen met Villa Groet en (voormalig) Brasserie De Grost vond in februari de succesvolle lunch en diner movie. “En op 11 juni werken we samen met Sportcafé De Koggenhal, Eetcafé Halfweg Ursem, Café Julius, Eetcafé Les Deux Ponts en Café d’Ontmoeting om er een geweldige dag van te maken. De start en finish is bij het Sportcafé, Dwingel 4, onderweg kunnen deelnemers op diverse locaties pauzeren tijdens het Trappen of Stappen. Kortom:  dit wil niemand missen. Inschrijven kan nog, maar doe het snel via info@rotarykoggenland.nl.”