Lintjesregen 2022 Maassluis

Algemeen
De gedecoreerden samen met burgemeester Edo Haan.
De gedecoreerden samen met burgemeester Edo Haan. (Foto: Roel Dijkstra)

Bij de Lintjesregen 2022 op dinsdag 26 april hebben 14 inwoners van Maassluis een Koninklijke onderscheiding gekregen uit handen van burgemeester Haan. Ook kreeg een inwoner van Maassluis een decoratie in de gemeente Midden-Delfland, vanwege zijn bijzondere verdiensten in Maasland.

De onderscheidingen werden door Haan uitgereikt tijdens een bijeenkomst in de Groote Kerk in Maassluis. Voorafgaand aan de uitreikceremonie bracht de burgemeesterb de decorandi persoonlijk op de hoogte en nodigde hij hen uit voor de uitreiking van de lintjesregen 2022.

De volgende inwoners van Maassluis zijn benoemd tot lid in de Orde van Oranje-Nassau: Corinda van den Bos-van Eenennaam, Mariëlle Romeo-Moerman, Hans Luttikhuis, Corrie van der Laar-Ham, Paul van Deventer, het echtpaar Koster: Marja Koster-Klepke en Theo Koster, Wouter van Toor, Hugo van der Hoest, Arie Uiterdijk, Loek Molmans, John Dolstra, Hans van Vliet, Koos Vaissier en Erik van der Meijs (ontving zijn decoratie in de gemeente Midden-Delfland).