Lionsclub zamelt in voor Voedselbank en staarpatiënten

Algemeen
Afbeelding
(Foto: LC Maassluis)

Afgelopen acht jaren heeft Lionsclub Maassluis, evenals vele andere Lionsclubs in Nederland, zich ingezet om Douwe Egberts waardepunten in te zamelen. Douwe Egberts wisselde deze punten in voor pakken koffie die aan de plaatselijke Voedselbanken werden geschonken. Ook kon oud en vreemd geld in de verzameldozen worden gedeponeerd. Een kilo munten is goed voor drie staaroperaties in derdewereldlanden.

Ook dit jaar doet Lionsclub Maassluis weer mee aan de inzamelactie. Op een aantal plaatsen in Maassluis zijn inzameldozen geplaatst waarin t/m eind december de waardepunten en vreemd/oud geld kunnen worden gedeponeerd. Deze plaatsen in Maassluis zijn: Bibliotheek, Uiverlaan 18; Boekhandel Het Keizerrijk, Noordvliet 27; Supermarkt Jumbo, Lange Boonestraat 31; Albert Heijn in Koningshoek; en de Voedselbank, P.J. Troelstraweg 6.

Leden van Lionsclub Maassluis zullen de waardepunten tellen en in januari aanbieden aan Douwe Egberts. Douwe Egberts zal dan in februari de pakken koffie aan de Voedselbanken beschikbaar stellen. Het vreemd/oud geld gaat naar een Lionsclub die erin gespecialiseerd is dit geld om te zetten in euro’s.

Waardepunten, oud en vreemd geld kunnen t/m 31 december worden ingeleverd op boven genoemde adressen, en ook bij Lionsclub Maassluis, Merellaan 419, 3145EP Maassluis.