De showroom van ’t Meubeltje.
De showroom van ’t Meubeltje. (Foto: Evert Ruis)

’t Meubeltje nu ook in Roosendaal

Partnerbijdrage

’t Meubeltje nu ook in Roosendaal

Meubelreparatie ‘t Meubeltje heeft onlangs een nieuw filiaal geopend in Roosendaal. Het team van ambachtsmannen voorziet klanten al enkele jaren van meubels die zo goed als nieuw zijn en geeft erfstukken en meubels van emotionele waarde een tweede leven. 

Eigenaar Willem vertelt: “Wij zijn een echt ambachtsbedrijf en gaan voor kwaliteit en service. Men kan bij ons terecht voor het laten repareren, opvullen, lijmen, restaureren, stofferen en reinigen van diverse meubels. Ook deelstoffering is goed mogelijk.”

Erfstukken

Willem kreeg het meubel restaureren en stofferen met de paplepel ingegoten van zijn grootvader. “Van kleins af aan ben ik opgegroeid met dit werk. Ik vind het prachtig om te doen en om klanten weer blij te maken met hun meubels die op deze manier een tweede leven krijgen. Meubels van kwaliteit en van emotionele waarde-bijvoorbeeld een erfstuk- doe je niet zomaar weg, zeker niet als je ze weer als nieuw kunt krijgen en terug gebracht in de originele staat. Bovendien is het nog heel duurzaam ook.”

Uitbreiding

“Onze hoofdvestiging zit in Volendam en van hieruit opereren we door heel Nederland. Echter zagen we onze kans uit te breiden en die hebben we met beide handen aan gegrepen. We zijn nu ook in Roosendaal te vinden met een werkplaats en dit filiaal wordt later nog uitgebreid met een showroom. Zo kunnen we onze klanten vanuit de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland, Utrecht, Zeeland en Brabant nog beter en sneller van dienst zijn. In onze showrooms kan men terecht voor advies. Momenteel staat onze baliemedewerker Jitske de klanten te woord maar we zijn nog op zoek naar een collega voor Jitske, voor op vrijdag en zaterdag in Volendam”, aldus Willem.

Afspraak maken

‘t Meubeltje kunt u vrijblijvend benaderen als u zit met vragen over restauratie van uw erfstukken en/of meubels. “Er is nog ruimte in onze agenda voor de feestdagen. Maak nu vrijblijvend een afspraak, 55-plussers ontvangen een korting, en dan kunt u er weer netjes bij zitten voor de feestdagen!”

Meer informatie? 

Kijk op website www.tmeubeltje.nl of mail naar info@tMeubeltje.nl. ‘t Meubeltje, Bredaseweg 81p, Roosendaal. Tel: 06-82853571

Afbeelding
Boek over de Maassluise visserij Algemeen 3 feb, 11:09
Afbeelding
Leven en werk van W.G. van de Hulst Algemeen 3 feb, 11:07
Afbeelding
Woordkunst Dichtersavond 'Valentijn Verrast Velen' Algemeen 3 feb, 10:19
Afbeelding
Friedie Kloen en Marita Beukers exposeren in Kunsthalte 6 Algemeen 3 feb, 09:57
Afbeelding
Originele Valentijnsdag-cadeaus? 4 x zo maak je dit jaar écht indruk Algemeen 2 feb, 15:32
Afbeelding
Historisch Schetsje: De Watersnood van 1953 Algemeen 2 feb, 12:19
Afbeelding
Kaartverkoop 26e M.S.V.'71 Megaweek gestart Algemeen 2 feb, 12:05
Afbeelding
Kunstwerk van de Maand februari: Kleine potjes hebben grote oren Algemeen 2 feb, 11:56
Afbeelding
Klaverjassen Excelsior Maassluis Algemeen 2 feb, 11:52
Afbeelding
Schriftelijke vragen CDA over Koepaardbrug Algemeen 2 feb, 11:14
Afbeelding
Leerlingen van Lentiz | VMBO Maasland winnen plek in Skills The Finals Algemeen 2 feb, 10:57
Afbeelding
Insigne voor Dick vd. Kooij en Egbert van de Worp Algemeen 2 feb, 10:43
Afbeelding
Carry en Martijn zoeken opvolging voor hun Kaaswinkeltje Algemeen 2 feb, 10:30
Digitale krant

    Agenda

Het laatste nieuws uit Maassluis

Op Rodi Maassluis volg je het laatste nieuws uit Maassluis. Rodi Maassluis informeert via nieuws, interviews en tips over ontwikkelingen en activiteiten in de buurt en regio.

Nieuws Maassluis

Via onze nieuwsbrief mis je nu geen enkel nieuwtje uit jouw regio. Elke week krijg je het laatste nieuws uit Maassluis in je mailbox.