AFGELOPEN

WINACTIE: Win vrijkaarten voor Magic Circus in Maassluis

Speel mee
Circusartiesten in dolgedraaide hoepels.
Circusartiesten in dolgedraaide hoepels. (Foto: PR)

Magic Circus is in aantocht met de nieuwe voorstelling ‘Bagage’. Ga lekker weg zonder bagage, maar samen. Magic Circus laat je voelen wat bagage nou eigenlijk is. Koffers vol kunsten torsen de Magic artiesten met zich mee. Vrachtwagens vol verrassingen en een circustent vol nieuwe belevenissen om het publiek mee in te pakken. Van vrijdag 15 maart t/m woensdag 20 maart is het circus te bewonderen bij Winkelcentrum Koningshoek aan de Uiverlaan te Maassluis. De start van het nieuwe circusseizoen.

Circusartiesten zijn echte reizigers en voelen zich overal thuis. Dit jaar zijn er artiesten uit Finland, Kenia, Polen en Nederland naar het Magic Circus gereisd. Met of zonder bagage vliegen ze door de lucht aan een drievoudige trapeze zonder vangnet, jongleren met grote ringen, begeven zich in gevaar in dolgedraaide hoepels, fietsen op halve fietsen en lachen samen met het publiek om Nederlands beste circuskomiek. En dat alles in een magische mengeling vol illusies.

Winactie 

Nieuwsblad Maassluis geeft 15 keer 2 vrijkaarten weg voor Magic Circus in Maassluis. De vrijkaarten zijn voor de voorstelling van vrijdag 15 maart om 16.00 uur. Vul onderstaand formulier in en maak kans op vrijkaarten. Aanmelden kan tot 11 maart 14.00 uur en de winnaars krijgen per mail bericht.