MVC Heren 2 is er klaar voor.
MVC Heren 2 is er klaar voor. (Foto: MVC)

MVC start nieuw zaalseizoen

Sport

De vakantie is bijna voorbij en dat betekent dat MVC de zaal weer in gaat en het nieuwe seizoen 2022-2023 kan beginnen. Vanaf donderdagavond 25 augustus zijn de volleyballers van 20.30 uur tot 22.00 uur in de Wethouder Smithal te vinden.

Het is MVC dit jaar weer gelukt om toch met twee herenteams in de competitie uit te komen. MVC heren 1 komt dit jaar uit in de 3e klasse en wordt getraind door Edwin Hazelzet. De ‘oude mannen’ van dit team willen er ook dit jaar weer voor gaan en die 3e klasse plaats behouden. MVC heren 2 wordt dit jaar getraind door Bart Huizinga. Zij komen uit in de 4e klasse maar het doel van Bart en het team, bestaande uit de jonkies van de vereniging, om zo snel mogelijk te promoveren naar de 3e klasse. Bart heeft aangegeven dat hij het een uitdaging vindt om deze heren toch nog een en ander op volleybalgebied bij te brengen en het niveau omhoog te brengen. 

Het damesteam van MVC gaat dit jaar ook competitie spelen. Onder leiding van Jan Willem Dijkman is er afgelopen jaar hard getraind en zijn de dames er klaar voor. Er zijn zeven dames die uit gaan komen in de 3e klasse. Echter om een volwaardig damesteam te hebben is het belangrijk dat ze nog twee of drie dames toe kunnen voegen aan het team. “Dan heeft iedereen de ruimte en hoeft niemand op zijn tenen te lopen.” Voor het nieuwe damesteam is MVC dus nog op zoek naar vrouwen die het volleyballen (weer) willen oppakken. “Ben je tussen de 17 en 28 jaar oud, heb je enige ervaring en vind je het leuk om weer te gaan volleyballen, neem dan contact met ons op of kom op donderdagavond even langs in de zaal.”

De MVC heren, dames en recreanten trainen vanaf 25 augustus op donderdagavond van 20.30 tot 22.00 uur in de Wethouder Smithal. De wedstrijden zijn thuis op zaterdagmiddag vanaf 15.00 uur. De eerste thuiswedstrijden zijn zaterdag 1 oktober. Wie interesse heeft om (weer) te gaan volleyballen is van harte welkom om langs te komen. Neem voor meer informatie contact op met bestuur@mvcmaassluis.nl.

Afbeelding
Beans & Machines zet werk Coffee Factory door Partnerbijdrage 5 okt, 10:39
Afbeelding
FurieToeters weer op drift Algemeen 5 okt, 10:06
Afbeelding
Marleen Opschoor is de nieuwe stadsdichter Algemeen 4 okt, 17:45
Afbeelding
MVC dames zetten zich op de kaart Sport 4 okt, 14:20
Afbeelding
Prachtige primeur van de Furieadeloop Sport 4 okt, 10:15
Afbeelding
Voorinschrijving jubileumboek HVM Algemeen 4 okt, 09:21
Afbeelding
Syrische linzensoep valt in de smaak Algemeen 4 okt, 08:43
Afbeelding
Fotolezing van Lieke Anna bij fotoclub Maassluis Algemeen 3 okt, 15:46
Afbeelding
Korfballers c.k.c. Maassluis boeken derde overwinning op rij. Sport 3 okt, 15:34
Afbeelding
Flitsende start ‘Maand van de Ontmoeting’ in Maassluis Algemeen 3 okt, 15:18
Afbeelding
Breicafé Maassluis was jarig Algemeen 3 okt, 14:59
Afbeelding
OldStars Walking Football Toernooi Sport 3 okt, 14:54
Afbeelding
Motorrijder (36) uit Maassluis overleden bij ongeval in Honselersdijk 112-nieuws 1 okt, 19:23
Digitale krant

    Agenda

Het laatste nieuws uit Maassluis

Op Rodi Maassluis volg je het laatste nieuws uit Maassluis. Rodi Maassluis informeert via nieuws, interviews en tips over ontwikkelingen en activiteiten in de buurt en regio.

Nieuws Maassluis

Via onze nieuwsbrief mis je nu geen enkel nieuwtje uit jouw regio. Elke week krijg je het laatste nieuws uit Maassluis in je mailbox.