Gebakjesactie tijdens de Week tegen eenzaamheid

Algemeen
Samen een gebakje eten is leuker dan alleen.
Samen een gebakje eten is leuker dan alleen. (Foto: Pixabay)

PURMEREND - Van 1 t/m 8 oktober is de landelijke week tegen Eenzaamheid. Tijdens deze week verrast WelzijnWonenPlus mensen die niet vaak bezoek krijgen en weinig gezelligheid om zich heen ervaren, met een bezoek en gebakje. Lijkt het u leuk om een keer bezoek te ontvangen of lijkt het u leuk om een bezoekje aan iemand anders te brengen? Laat het WelzijnWonenPlus dan weten.

U kunt zich aanmelden bij het servicepunt van WelzijnWonenPlus. Dat kan via 0299 426 364 of purmerend@welzijnwonenplus.nl. U geeft dan u naam, telefoonnummer, (e-mail)adres en de dag van uw voorkeur. De gebakjesactie loopt van donderdag 29 september t/m donderdag 6 oktober met uitzondering van het weekend. WelzijnWonenPlus zorgt voor een match tussen u en een vrijwilliger van WelzijnWonenPlus op de gewenste dag. De vrijwilliger van WelzijnWonenPlus neemt contact op voor het maken van een afspraak. Zorg dat u thuis bent op de dag van bezoek en een kopje koffie of thee hebt voor de vrijwilliger van WelzijnWonenPlus, de vrijwilliger neemt het gebakje mee.

WelzijnWonenPlus 

Niet voor iedereen is het vanzelfsprekend familie te hebben of een grote vriendenkring. Ontelbaar veel mensen in Nederland, jong én oud, voelen zich regelmatig eenzaam. WelzijnWonenPlus wil tijdens de week tegen de eenzaamheid door middel van de ‘gebakjesactie’ aandacht vragen voor en geven aan deze groep. WelzijnWonenPlus is een welzijnsorganisatie in Zaanstreek/Waterland die helpt mensen elkaar te helpen. Dit doet zij samen met vrijwilligers zodat (kwetsbare) thuiswonende inwoners passende hulp krijgen als zij dat willen. Voor meer informatie over de dienstverlening van WelzijnWonenPlus en vrijwilligerswerk neem contact op met het servicepunt van WelzijnWonenPlus via 0299 426 364 neem een kijkje op de website www.welzijnwonenplus.nl