Laat je kerstboom bezorgen en steun kinderen van gezinnen die aangewezen zijn op de Voedselbank

Algemeen
Door je kerstboom bij de Lionsclubs te bestellen steun je een goed doel.
Door je kerstboom bij de Lionsclubs te bestellen steun je een goed doel. (Foto: aangeleverd)

PURMEREND - Dit jaar levert Lionsclub Purmerend Whereland weer een mooie kerstboom gratis, zonder zorgen bij je thuis. Deze keer gebeurt dat opnieuw in samenwerking met Lionsclub Purmerend Marktstaede. “Met de opbrengst willen we een bijdrage leveren voor het aanschaffen van een flink aantal pakketten voor kinderen van gezinnen die via de Voedselbank een deel van hun dagelijkse boodschappen krijgen. In hoofdzaak in onze eigen regio”, vertelt Maurits Wagenaar namens beide Lionsclubs.

Zo’n pakket bevat kleding, schoenen en bijvoorbeeld enkele cadeautjes. Allemaal nieuw en van goede kwaliteit. Voor juist deze kinderen is zoiets echt iets waar ze blij van worden en direct iets aan hebben. Iedereen kan zijn steentje bijdragen door een kerstboom te bestellen en gratis thuis bezorgd te krijgen. Een gemakkelijke en veilige manier, zeker in deze dure, onzekere en onvoorspelbare tijden.

De betaling is vooraf per bank, waardoor er geen gedoe is met afrekenen. De prijzen zijn hetzelfde als vorig jaar en variëren van 35 tot 60 euro per boom, afhankelijk van de grootte. Het bezorgen in onze regio gebeurt op zaterdag 10 december. Het is ( beperkt) mogelijk om telefonisch speciale afspraken te maken over een levering.. Meerdere bomen bestellen mag natuurlijk ook. “We hopen dit jaar weer veel mensen blij te kunnen maken met een mooie boom en veel kinderen met nieuwe kleding, schoenen en een cadeautje.”

Bestellen kan telefonisch op 06 53 62 41 21 of per mail naar lionskerstbomen@live.nl Betalen vooraf op bankrekeningnummer NL25 RABO 0354137875 t.n.v. Lionsclub Purmerend Whereland. Wil je geen boom maar toch de de actie ondersteunen, doneer dan een bedrag. Het doel : Stichting Kinderen van de Voedselbank. Voor meer informatie kijk op www.kinderenvandevoedselbank.nl