De Zandtovenaar vertelt: Er was eens…….

Cultuur
Sprookjes worden uitgebeeld in zand, tijdens het concert van Kunst na Arbeid.
Sprookjes worden uitgebeeld in zand, tijdens het concert van Kunst na Arbeid. (Foto: Pixabay)

PURMEREND - Op zondagmiddag 27 november geeft Muziekvereniging Kunst na Arbeid een magisch concert in samenwerking met de Zandtovenaar Gert van der Vijver. Bij deze familievoorstelling zullen de sprookjes op betoverende wijze in zand worden uitgebeeld, begeleid met de muziek van deze sprookjes door Muziekvereniging Kunst na Arbeid. 

Gert van de Vijver verbaast zijn publiek door het te laten ervaren hoe bewegend zand kan zijn in een magisch spektakel van licht en donker. Presentator Sem Konijn neemt het publiek mee van het ene sprookje na het andere. Deze sprookjesachtige middag voor jong en oud vind plaats in de Theater de Purmaryn.

Het programma begint om 14.00 uur. Tickets: €17,50, voor jeugd tot 13 jaar €12,50. Deze zijn te bestelling via: https://depurmaryn.nl/programma/de-zandtovenaar-en-kunst-na-arbeid/

Meer informatie: https://kna-purmerend.nl/. Hier kun je ook de kleurplaat downloaden om mee te doen aan de kleurwedstrijd voor de kinderen (tot en met 13 jaar), waarbij leuke prijzen zijn te winnen. Maak hem zo mooi mogelijk. De uiterlijke inleverdatum is 20 november.