Koor Let’s Rock zet theater de Purmaryn op stelten

Cultuur
De leden van Let's Rock zingen rocknummers van de meest uiteenlopende rockbands, zangers en/of zangeressen.
De leden van Let's Rock zingen rocknummers van de meest uiteenlopende rockbands, zangers en/of zangeressen. (Foto: Jan Terpstra)

PURMEREND - Op zondag 23 april staat Rockkoor Let’s Rock in de grote zaal van Theater De Purmaryn met een nieuw concert. Volgens ingewijden van het koor een must see voor iedere rockfan. Het thema van het concert is ’5 Decades of Rock’. Het koor neemt de bezoekers mee op reis door de geschiedenis van de rockmuziek; vanaf the seventies en tilt je over het millennium heen tot en met the tens. Het concert begint om 15.00 uur. 

De leden van Let’s Rock zingen (vierstemmig) rocknummers van de meest uiteenlopende rockbands, zangers en/of zangeressen. Zo worden er nummers gezongen van onder andere: Red Hot Chili Peppers, Muse en Heart, maar ook van meer recente bands als Imagine Dragons, The Black Keys, Godsmack en Kensington.

Let’s Rock is opgericht in 2004 en bestaat momenteel uit 52 enthousiaste leden. Zij lieten onder andere van zich horen op de Nazomerfeesten, in Paradiso Amsterdam en op diverse korenfestivals. Het koor staat al 10 jaar onder leiding van dirigent Peter Wagenaar en repeteert en treedt op met de eigen Let’s Rock live band, bestaande uit Ronald van Put (gitaar), Hans de Haan (drums) en Rob van Leeuwen (bas). Voor het optreden op 23 april wordt de sessie bijgestaan door toetsenist Luuk van der Waals.

Kaarten à € 10,- zijn te koop via de Purmaryn, www.depurmaryn.nl Meer informatie staat op de site rockkoorletsrock.nl en op de socials.