Kinderen ontdekken NKT Theaterschool

Cultuur
Kinderen kunnen vijf weken uitproberen of het NKT iets voor hen is.
Kinderen kunnen vijf weken uitproberen of het NKT iets voor hen is. (Foto: aangeleverd)

PURMEREND - Na het grote succes in het vorige schooljaar organiseert de NKT Theaterschool ook dit voorjaar vijf speciale NKT Ontdeklessen voor kinderen tussen de 4 en 7 jaar, die van dansen, zingen en acteren houden. Zij kunnen vijf weken komen uitproberen of het NKT iets voor hen is en of ze echt graag in de spotlights willen (leren) staan. 

Van 15 mei tot en met 14 juni krijgen ze de kans om, onder begeleiding van professionele docenten, te snuffelen aan hoe het op de NKT Theaterschool werkt. De serie wordt afgesloten met een open les, waarbij ouders/verzorgers te zien krijgen wat de jonge leerlingen, samen met hun klasgenoten, allemaal geleerd hebben.

Kleuterlessen (4/5 jaar)

Kinderen van 4 en 5 jaar kunnen zich inschrijven voor de kleuterlessen van juf Sacha. Deze duren drie kwartier en vinden plaats op vrijdagmiddag van 15.15 – 16.30 uur. De lesdata zijn 17 mei, 24 mei, 31 mei, 7 juni en 14 juni 2024. Docente Sacha van Blokland geeft al jaren les op het NKT en is o.a. bekend als Pip van het illustere duo Pip en Pelle.

Jong NKT (6/7 jaar)

Iedereen van 6 en 7 jaar kan zich inschrijven voor de Jong NKT-lessen op woensdagmiddag. Deze lessen duren een uur en worden gegeven van 15.30 - 16.30 uur. Docenten Luc Klouwer (spel), Marika Lansen (zang) en Kyra Bosvelt (dans) wisselen elkaar wekelijks af. De lesdata zijn 15 mei, 22 mei,29 mei, 5 juni, 12 juni 2024.

Inschrijven is mogelijk tot en met 19 april via www.nkt.nl/ontdeklessen