Winactie met Het Beste uit de Top 40, 50 Years of Hip Hop en 100 Hollandse Hits

Speel mee
De cd Het beste uit de Top 40 van QMusic is uitgebracht door Cloud 9 Music.
De cd Het beste uit de Top 40 van QMusic is uitgebracht door Cloud 9 Music. (Foto: aangeleverd)

REGIO - Deze week een lezersactie met de nieuw uitgekomen cd’s Het Beste uit de Nederlandse Top 40 2023 en 100 Hollandse Hits en de LP 50 Years of Hip Hop. In samenwerking met de uitgeverijen Cloud 9 Music en Sony Music stellen we een aantal exemplaren beschikbaar in onze zomerwinactie.

Cloud 9 Music en Sony Music stellen een aantal exemplaren beschikbaar

QMusic presenteert Het Beste uit de Nederlandse Top 40 2023. Dé hitcompilatie van Nederland in samenwerking met de Stichting Nederlandse TOP 40 en Qmusic. De Nederlandse Top 40, die sinds 1965 wekelijks op de radio wordt uitgezonden, is de langstlopende en meest toonaangevende hitparade van Nederland. Tegenwoordig is de Top 40 te beluisteren op vrijdagmiddag tussen 14.00 en 18.00 uur bij Qmusic.

Tekst loopt onder afbeelding door
Een onvervalste Hip Hop LP.

Maar liefst 25 van de grootste Top 40 hits van dit moment met onder anderen Loreen, P!nk, Calvin Haris & Ellie Goulding, Post Malone, Marco Schuitmaker, Kris Kross Amsterdam, Claude, Niall Horan en vele anderen. De cd is uitgebracht door Cloud 9 Music. 

50 Years of Hip Hop

Sony Music brengt eind van deze maand de LP 50 Years of Hip Hop op de markt. Op het afstudeerfeest van zijn zus in de Bronx startte DJ Kool Herc op 11 augustus 1973 met gesproken woorden over de muziek heen wat zich ontwikkelde in de rap van vandaag de dag. Algemeen wordt dit moment beschouwd al de geboorte van de Hip Hop.

Om dat nu, 50 jaar later, te vieren staan op deze gekleurde LP vele hoogtepunten die het genre heeft voortgebracht van artiesten als Outkast, Fugees, A Tribe Called Quest, Wu-Tang Clan, Nas, Candyman en Cypress Hill. Deze 180 grams LP verschijnt op 28 juli bij Sony Music.

Tekst loopt onder afbeelding door


100 Hollandse hits op 4 cd’s. 

100 Hollandse Hits

De grootste Nederlandstalige hits van de afgelopen periode staan verzameld op een fraaie 4 CD box, eveneends uitgebracht door Sony Music. Met de hit van het jaar “Engelbewaarder” van Marco Schuitmaker. Maar ook Jan Biggel (Ons Moeder Zeej Nog), Snelle en Maan (Blijven Slapen), Stef Ekkel (Jammer Dan), Jaap Reesema en Pommelien Thijs (Nu Wij Niet Meer Praten), Jeffrey Heesen en Brace (Kadootje), Donnie en René Froger (Bon Gepakt), Mart Hoogkamer (Ik Ga Zwemmen), Django Wagner (Ik Wil Bij Je Zijn), Jeffrey Heesen (Bailando) en Donnie en Frans Duijts (Frans Duits). In één keer alle Hollandse Hits bij elkaar!

Stuur een mail

Cloud 9 Music en Sony Music stellen een aantal exemplaren beschikbaar in onze zomer lezersactie. Wil je eigenaar zijn van de de cd Het Beste uit de Top 40 2023, de LP 50 Years of Hip Hop of de 4 CD box 100 Hollandse Hits? Stuur een e-mail met naam en adres naar redactie.purmerend@rodi.nl

De winnaars krijgen persoonlijk bericht via de mail.