Bij Stichting Wonen en Zorg Purmerend mag iedereen zichzelf zijn

Zorg
Bestuurder SWZP Wim van ’t Veer met Melanie, bestuurder van Stichting Transgenders Noord Holland (midden) en Vera, die de middag muzikaal afsloot.
Bestuurder SWZP Wim van ’t Veer met Melanie, bestuurder van Stichting Transgenders Noord Holland (midden) en Vera, die de middag muzikaal afsloot. (Foto: aangeleverd)

PURMEREND - 21 maart 2023 heeft ook bij de Stichting Wonen en Zorg Purmerend (SWZP) in het teken gestaan van de internationale dag tegen discriminatie en racisme. Samen met Stichting Transgenders Noord-Holland organiseerde SWZP een middag waarbij gelijkheid centraal staat. Iedereen mag zichzelf zijn. Met muzikale ondersteuning, een photobooth, een gesprekstafel en heerlijke hapjes en drankjes is de gelijkheid gevierd. 

Geslaagde middag in samenwerking met Stichting Transgenders Noord-Holland

De middag werd geopend door de bestuurder van Stichting Wonen en Zorg Purmerend, Wim van ‘t Veer. Hij vertelde in een mooie speech over het ontstaan van de internationale dag tegen discriminatie en racisme. Melanie en Vera van Stichting Transgenders Noord-Holland hebben zichzelf voorgesteld en de voorstelronde werd afgesloten met een muzikaal optreden van Vera.

Gedurende de middag is er ruimte geweest om op de foto te gaan bij de photobooth en er waren heerlijke gebakjes en koude borrelhapjes. Halverwege de activiteit was er een loting waarbij alle aanwezigen mee mochten doen. Één van de prijzen werd gesponsord door Glitterflessen.nl.

Met een muzikaal stuk van Vera en een bedankje van Mariëtte Quint en Kelly Brussel, de organisatoren vanuit SWZP, werd de bijeenkomst afgesloten. Deze middag heeft bewezen dat iedereen zichzelf mag zijn bij SWZP.

Vrijwilliger Bobby en bewoner mevrouw Koning bij de photobooth.
Gesprekstafel met boeken over transgenders en homoseksualiteit.
Volle bak in restaurant de Populier.