Nieuwe theaterseizoen van start in Purmaryn

Cultuur
Simone Kleinsma
Simone Kleinsma (Foto: aangeleverd)

PURMEREND - Het theaterseizoen gaat weer beginnen. Om goed in te kunnen spelen op de actualiteit start Theater de Purmaryn de verkoop in gedeelten. Kaartjes voor alle mooie theateravonden en - middagen t/m 16 oktober zijn vanaf nu te bestellen op de website of aan de kassa.  

Voor voorstellingen later in het seizoen kan iedereen zich inschrijven op wachtlijsten. Je krijgt dan als eerste bericht als de verkoop start! 

Ook de light brochure met alle voorstellingen t/m december 2021 is inmiddels verschenen. 

Theaterconcert 

Bij de eerste voorstellingen klinkt er vooral veel muziek in de Purmaryn. Simone Kleinsma speelt 2 try-outs van haar nieuwe concert ‘Verder’. Yentl en de Boer zingen hun mooiste en grappigse nummer in De Kampvuursessies. Het Carel Kraayenhof Quartet brengt een ode aan Astor Piazzolla en The Bluebirds zingen country klassiekers in een intieme sfeer.  

Theatercolleges 

Het succesvolle RTL programma Vis TV komt dit seizoen naar het theater. Marco Kraal zorgt voor een middag vol hilarische en bizarre verhalen over dat fascinerende dier met kieuwen én over mensen die soms letterlijk alles over hebben voor het vangen van een vis. 

Toekomstdenker Werner Schouten heeft de duurzaamheids- en klimaatproblematiek in een theaterjasje gestoken. Laagdrempelig, verbindend en realistisch, een verhaal met toekomstperspectief! 

Cabaret 

Paul Haenen staat op de planken met een optimistische voorstelling waarin we kunnen genieten van zijn vaak scherpe kijk op actuele gebeurtenissen. Rik Hoogendoorn gaat in première met zijn show OppasOpa. En Jandino kijkt opgewekt naar het nieuwe normaal. 

Geen administratiekosten!

Omdat de verkoop in gedeelten gestart wordt, en je dus niet voor het hele seizoen kaarten kunt bestellen, reserveer je t/m december zonder administratiekosten bij de Purmaryn.