Baasje Gezocht deze week

Algemeen
Word jij het nieuwe baasje van Mauro?
Word jij het nieuwe baasje van Mauro? (Foto: DIerenasiel-Schagen)

Baasje Gezocht voor konijntje Mauro

Voor haan Jackall is helaas nog geen nieuwe plek gevonden. Hij is nog steeds in afwachting voor een toompje Zijdehoender hennen!

Deze week aandacht voor Mauro, een prachtig bruin klein konijntje. Hij heeft op internet al zijn charmes in de strijd gegooid, omdat hij een operatie nodig had aan zijn gebit. De operatie aan zijn olifanten tanden is ondertussen uitgevoerd. Hij heeft nu geen last meer met eten. Ook is zijn castratie uitgevoerd, zodat hij vanaf begin augustus fijn samen met een voedster zijn leven kan delen. Mauro is samen met zijn vermoedelijke broer Djeno gevonden in Bobeldijk langs een fietspad. Nergens een huis in de buurt te bekennen. Een betrokken vindster heeft ze gevangen en naar de Bonte Piet gebracht. Van daaruit zijn ze naar de opvang in Tuitjenhorn vervoerd. Broer Djeno heeft al een fijn nieuw thuis gevonden, nu Mauro nog! Mauro is best nieuwsgierig en laat zich al een klein beetje aaien. Wie heeft er een leuk eenzaam vriendinnetje voor hem?

Heb je belangstelling voor een asieldier van de website, neem dan telefonisch contact op met de DierenOpvang in Tuitjenhorn via 0224-551818 (optie 1).
Kijk voor meer informatie op: www.dierenasiel-schagen.nl