Podiumtour langs culturele organisaties in Dijk en Waard

Algemeen
Culturele samenwerking in Dijk en Waard krijgt vorm.
Culturele samenwerking in Dijk en Waard krijgt vorm. (Foto: Richard Rood/Cool)

DIJK EN WAARD - In het weekend van 22, 23 en 24 oktober is er in Dijk en Waard een echte podiumtour langs diverse podia en locaties. 

Deze tour is een eerste zet naar een algehele samenwerking van alle lokale culturele organisaties, die vorm gaan krijgen in het Cultuurloket Dijk en Waard. Daarin wil men alle faciliterende en uitvoerende organisaties onder één dak laten samenwerken om zo een duidelijk overzicht te krijgen wat er op cultureel gebied te doen, zien en beleven is. Theater Cool, Kompleks in Heerhugowaard, Poppodium B3 in Sint Pancras en het Behouden Huis in Oudkarspel doen al mee. Volgende week staat de volledige deelnemerslijst in deze krant. Mocht u als ‘podium’ alsnog mee willen doen met deze tour, stuur dan een mail (met telefoonnummer) naar programmering@poppodiumb3.nl of jasmijn@coolkunstencultuur.nl

Vanuit Het Behouden Huis in Oudkarspel wordt er volgend weekend een fietstocht georganiseerd welk langs(of in de buurt) van de podia gaat. een mooi moment om even af te stappen, een bak koffie te doen en te kijken wat de podia allemaal te bieden hebben! De programmering zal breed zijn, van een Halloween workshop tot en met een optreden van singer songwriters tot hele bands. Absoluut de moeite waard om een of meerdere locaties te bezoeken.