Kerstconcert Zang Edam gaat niet door

Algemeen
 Met pijn in het hart heeft Zang Edam moeten besluiten om de uitvoering van het Weihnachtsoratorium voorlopig af te gelasten.
Met pijn in het hart heeft Zang Edam moeten besluiten om de uitvoering van het Weihnachtsoratorium voorlopig af te gelasten. (Foto: Toon Vieijra )

EDAM - Met pijn in het hart heeft Zang Edam moeten besluiten om de uitvoering van het Weihnachtsoratorium voorlopig af te gelasten. Het bestuur meldt dat het onmogelijk is om het geplande concert van 17 december door te laten gaan vanwege de aangescherpte coronamaatregelen.  Ook de wekelijkse repetities zijn voorlopig niet mogelijk.

Zodra de situatie rond de covid19-pandemie zodanig gestabiliseerd is, dat men weer op een veilige manier concerten kan organiseren, gaat het koor onderzoeken of een uitvoering op later datum alsnog mogelijk is. Al verkochte toegangskaarten worden de komende dagen terugbetaald.

Zang Edam zal zo snel mogelijk met nieuws komen over verdere plannen en vertrouwt intussen op de blijvende steun van de liefhebbers van klassieke muziek.