Paraplus zet praktijk Chris van der Lely voort

Algemeen
Het team van Paraplus in aan de Rozenlaan in Maassluis.
Het team van Paraplus in aan de Rozenlaan in Maassluis. (Foto: Paraplus)

Vanaf 1 januari 2022 heeft Paraplus de fysiotherapiepraktijk van Chris van der Lely, gevestigd aan de Rozenlaan 4 bij Mahorokan Sports Club, overgenomen. 

Chris is met welverdiend pensioen gegaan en Paraplus is blij om de praktijk voort te kunnen zetten met dezelfde betrokkenheid en een team van ervaren fysiotherapeutische specialisten.
‘Gewoon goede zorg’ willen zij bieden om de patiënt zo persoonlijk en efficiënt mogelijk te helpen bij zijn of haar gezondheidsprobleem. Samenwerking met verschillende (paramedische)-zorgverleners, huisartsen en specialisten is daarbij van belang. “Als we er zelf niet uit komen, dan zoeken we bijvoorbeeld contact met uw huisarts of een andere paramedische zorgverlener om tot een oplossing voor het probleem te komen. Hiermee hopen we met elkaar de zorg voor de inwoners van Maassluis verder te verbeteren.”
Op de Rozenlaan 4 bij Mahorokan Sports Club zijn nu driecollega’s werkzaam, elk met hun eigen specialisme. “Zo zal fysiotherapeute Peggy Vink u graag helpen met algemene en sport gerelateerde klachten. In maart start zij met de opleiding tot handtherapeute. Fysio- en manueeltherapeute Caroline Mulder is onder andere gespecialiseerd in schouderklachten en fysiotherapeut Patrick Hetem is echografist en heeft zijn opleiding MSC tot orofaciaal therapeut bijna afgerond. Bij hem kunt u specifiek terecht voor kaakgerelateerde klachten, hoofdpijn en duizeligheid.”
Paraplus is een fysiotherapiepraktijk in Maassluis die ook gevestigd is in de Steendijkpolder op het Westeinde 16 en in Healthclub Fitline op de Govert van Wijnkade 13-15.
Voor meer informatie of het maken van een afspraak: www.para-plus.nl, 010-5918185 0f 085-0604720, info@para-plus.nl