Unieke villa’s in poppenhuisformaat

Partnerbijdrage
Unieke villa's in poppenhuisformaat.
Unieke villa's in poppenhuisformaat. (Foto: aangeleverd)

Een bestaande woning kun je bezichtigen, krijg je het gevoel van de ruimtes en mogelijkheden.. Bij nieuwbouw moet je het doen met plattegronden en artist impressies. En dat kan bij bijzondere woningen best lastig zijn.

De villa’s in het nieuwbouwproject Park de Velst in Heemskerk kunnen met recht bijzonder worden genoemd door het bijzondere metselwerk met versieringen, molenwiekverbanden, laddervensters en overstekken. Toekomstige monumenten met het hoogst haalbare energielabel A++++.

Deze onder architectuur gebouwde villa’s kenmerken zich door een riante begane grond van maar liefst 102 m2 met oneindige indelingsmogelijkheden. De verdieping bestaat standaard uit 3 slaapkamers en een badkamer, en is ook in meerdere variaties uit te voeren. En er zijn maar liefst 3 verschillende buitenruimtes met direct zicht op het park. De bouw start in mei en er zijn nog enkele villa’s beschikbaar.

Om je een bijna levensechte indruk te geven is een maquette gemaakt van één van de intieme hofjes van Park de Velst. De schaal van de maquette is 1:87, een officiële schaal in de miniatuur en modelbouw. Deze maquette laat goed zien hoe ruim de woningen zijn, hoe ze zijn gepositioneerd in het hofje en hoe groenrijk de omgeving is.

Maar dat is niet het enige. De woningen op de maquette zijn demontabel. Zo kun je het dak van de woningen halen en zie je precies hoe de villa’s er aan de binnenkant uit komen te zien. Omdat de woningen na oplevering verschillende indelingen kennen zijn die ook in de maquette doorgevoerd. Door de diverse opties te bekijken, kun jij precies zien welke woning aansluit bij je woonwensen. En maak je met een gerust gevoel de juiste keuze.

De maquette is vrijblijvend te bezichtigen bij Teer Makelaars in Heemskerk. Je kunt dan ook meteen de uitgebreide brochure afhalen. Maak wel eerst even een afspraak via de website. www.parkdevelst.nl of per telefoon 0251 – 233 023.