Twiske Jazz ook in de winter

Algemeen
Genieten van live jazz muziek aan het water, ook in de winter!
Genieten van live jazz muziek aan het water, ook in de winter! (Foto: aangeleverd)

REGIO - Omdat het restaurant van Twiske Haven deze winter ieder weekend open is, organiseren zij nu ook een winter editie van het goed bezochte Twiske Jazz aan het water. Op zondag 5 januari ontvangen zij NADJAZZDA van 15.00 tot 17.00 uur.

Genieten van live jazz muziek aan het water, ook in de winter

Nadjazzda oftewel Nadja Filtzer is sinds 1998 zangeres en all-round performer. Ze zong op grote podia bij SAIL 2015, OEROL, Bevrijdingsfestival te Amsterdam en bracht een CD uit met eigen Soulful Brazilian-Latin-Jazz.

Nadjazzda treedt op met pianist Jens Lima dos Santos met wie ze al 14 jaar samenwerkt. Ze brengen een repertoire van Jazz en Braziliaans in eigen Nederlandse vertaling en eigen nummers; theatraal en swingend.

Winter agenda

1e weekend van de maand: Twiske Jazz aan het Water

2e weekend van de maand: Spelletjes Weekend

3e weekend van de maand: Wandel Weekend

4e weekend van de maand: Culinair Weekend

Je ziet, hoort en ruikt de natuur om je heen. Van frisse lenteblaadjes, het getjilp van vele vogels, prachtige rietpluimen in de wind tot vele soorten paddenstoelen en prachtige herfstkleuren. En soms natuurlijk een prachtig wit winters decor als er sneeuw ligt!

Informatie

Het restaurant is open op zaterdag en zondag van 11.00 tot 19.00 uur (keuken 12 - 18 uur). Reserveren kan via info@twiskehaven.nl of 075 – 684 48 90.