Droomt u er ook van om leuke dingen te doen met kinderen? Kom in contact met kinderen die geen grootouders hebben, om voor elkaar te kunnen zijn.
Droomt u er ook van om leuke dingen te doen met kinderen? Kom in contact met kinderen die geen grootouders hebben, om voor elkaar te kunnen zijn. ((Foto: aangeleverd))

Buurtgezinnen zoekt oma's en opa's in Noord

NOORD - Soms zit alles tegen, stapelen problemen zich op binnen een gezin. Denk aan een burn-out, ziekte, scheiding, werkeloosheid… Het kan ons allemaal overkomen. Wat kunnen grootouders dan een belangrijke rol vervullen door er voor de kinderen te kunnen zijn. Helaas, heeft niet elk kind zulke grootouders (meer) en wat worden zulke ouderen dan gemist!

Buurtgezinnen.nl in Amsterdam Noord is op dit moment op zoek naar ouderen, die de rol van oma en opa op zich willen nemen. Altijd al kleinkinderen gewild of wonen uw kleinkinderen niet zo dichtbij? We komen graag met u in contact om te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Buurtgezinnen.nl zoekt een oma (en opa) voor:

Een sociale jongen van 9 jaar in Tuindorp Oostzaan. Hij wil graag veel kletsen en meer leren over Hollandse gewoontes. Hij woont nog niet heel lang in Nederland. Hij spreekt goed Nederlands en gaat graag met u naar buiten. Hebt u tijd voor hem een paar uurtjes per week / 2 weken?

Een vrolijke broer en zus van 5 en 4 jaar oud met hun moeder in de Bloemenbuurt. Samen willen ze graag spontaan hun verhalen kunnen delen, waarbij ze ook een beroep op u kunnen doen bij ziekte of andere onverwachte momenten. Wordt u hier ook vrolijk van?

Een tweeling van bijna 3 jaar met hun moeder in Kadoelen. Zij zoeken een oma (en opa) waar ze af en toe even bij terecht kunnen als hun moeder haar handen vrij wil hebben of voor een spontaan contactmoment in de week.

Zou u het leuk vinden om met een van bovenstaande kinderen, of kinderen van andere gezinnen kennis te maken, laat het buurtgezinnen.nl dan weten. Meer informatie kunt u lezen op hun website www.buurtgezinnen.nl/amsterdam of u kunt een mailtje sturen naar gonda@buurtgezinnen.nl.

Meer berichten