Noorderpark Spelen wederom groot succes

  Nieuws
De Scheepvaarders waren de grote winnaars. (Foto: Winette Pictures)
De Scheepvaarders waren de grote winnaars. (Foto: Winette Pictures) (rodi.nl)

NOORD - Het evenemententerrein achter de Roze Tanker in Amsterdam-Noord was 14 juli voor de tweede keer het strijdtoneel van de Noorderpark Cup. Teams uit de omliggende wijken met namen als De Beweegtoeters, Flower Power, De Kangoeroe’s en Warm Welkom namen het tegen elkaar op tijdens deze warme zonnige dag, waar het behalve om teamspirit en spierkracht ook om creativiteit draaide.

In de race naar de cup vielen er punten te verdienen met de mooiste vlag, de beste antwoorden op de quizvragen en niet te vergeten de haka, een strijdlied met choreografie waarmee het team zich neerzet als onoverwinnelijk. De spelonderdelen zoals Blind Volleybal, Parkmaster en Acrogym waren een groot succes en de Duckgames zorgden voor hilarische taferelen. De dag werd afgesloten met een gezamenlijke maaltijd aan lange tafels voor de Roze Tanker. De uiteindelijke winnaars ‘De Scheepvaarders’ uit de Banne namen ook dit jaar weer de Cup in ontvangst, uitgereikt door Paul Scheerder van stadsdeelcommissie Noord.
Het Noorderpark trekt een zeer divers publiek aan, afkomstig uit de verschillende wijken rondom het park. Noorderpark Trust helpt bewoners ideeën te verwezenlijken en biedt ondersteuning in het faciliteren van een locatie, aanvragen van vergunning of subsidie. Alle activiteiten staan gebundeld op www.noorderpark.nl.

Meer berichten