Workshop 'Hoe je de wereld kunt redden'

  Nieuws

NOORD - Virginia Kilgore, specialist in duurzaamheid, geeft in het Huis van de Wijk Waterlandplein een workshop van zes weken waarbij deelnemers een aantal technieken leren om in- en om het huis zelf stappen te zetten voor een duurzame samenleving. De workshop start woensdag 17 oktober om 19.30 uur.
Wat kan men verwachten tijdens de workshops? Zo wordt geleerd om van restafval snel compost maken - Bokashi Composting, maken deelnemers hun eigen wormhotel in 10-liter emmers, leert men paddenstoelen kweken en biofilters maken. Om te zorgen dat je zelf naar huis kan gaan met een Bokashi systeem, wormhotel en paddenstoelen kweek kit neem alstublieft schone 10-liter emmers met deksels mee. 1 deksel per 2 emmers. Te verkrijgen bij restaurants, patat zaken, en andere bronnen. 4 emmers voor Bokashi compost, 2 emmers voor wormhotel, en 1-5 liter emmer voor het paddenstoelen kweken.
De cursussen zijn worden gegeven door Virginia Kilgore van Water Is Alive. Water Is Alive wil mensen inspireren duurzaam actief te zijn. De gemeente Amsterdam heeft alle Amsterdammers nodig voor het vormgeven van een circulaire economie. Een circulaire economie betekent het hergebruiken van alles en heel weinig tot niks weg gooien.
Deelname aan de workshop is gratis. Aanmelden kan door Virgina te bellen, 06-58927449 of mailen naar virginia@waterisalive.org.

Meer berichten